Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Občas sa mi stane, že keď obieham vytočím to na 3500/min. ďalej ako keby u?al a viac nejde. Nie že by som to robil stále ale...

Mám 309 td 1800ccm,

Je to obmedzovačom otáčok v čerpadle? Má to tak by?

Odesláno

Dík za odpovede. Naftový filter som menil na jeseň. Ale to prestane ?aha? ako keby u?al a v najväčšom ?ahu. Eš?e ma napadlo či mi nezdeformuje nasávaciu hadicu!? Nie je or.

Skúsim pošpekulova?.

A ešte odveci. Komu sa zdá že mu moc vŕŕŕŕźga zadná náprava,tak nech si skusí silikonovým olejom namaza? tesnenie piatich dverí. Prišiel som na to po výmene tlmičov a oprave rozsypaného ihličkového ložiska :D:D:D:D:

[Editován dne 7/6/04 igor.sk]

Odesláno

Ja jsem tohle resil taky, nedostal jsem ho prez 2000ot/min a kdyz jsem pustil plyn tak chvili kaslal a pak chcipnul...Mel jsem totalne uscpanej naftovej filtr,ponevadz tam driv ten paznecht lil bionaftu....

Take by to mohlo byt vadne cerpadlo a nedejboze maly tlaky ve valcich....:cool:

[Editován dne 8/6/04 Gorgik]

Odesláno

Doufam, ze me vsichni ti naftaci tady neukamenujou, ale kdyz tady litaji ty cisla.... mne to toci i 7 tisic... (teda jednou tocilo.. na opakovani jsem nemel srdce)...

p.s. az bude nejakej \"benzinovej\" dotaz o spotrebe, tak tam zase muzete delat \"machra\" Vy ;)

Odesláno

2toman, no ja ma nejvetsi vykon pri 6200rpm, tak by me zajimalo kolik to toci max.:D:D

a pro ostatno, 407 2.0 HDI skoro toci 5000 rpm :D:Dsem na to koukal :o jak jezek, kdyz sem to videl co s tim delaj:D:D:D

Odesláno

pro benzín Tomana měl jsem Fáčko na hobbycross s upraveným motorem a to točilo 7500ot.ve výkonu a to je podstatný co to točí na volnoběh se vykašli to je na prd.napiš nám na kolik to vytočíš za jízdy.Jinak švagr koupil Swifta gti a ten točí až 9000ot.:oTo je co?Tak neváhej a TOČ:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...