Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zkuste si cvičně testy z autoškoly

Recommended Posts

Odesláno

Jak říká jedno české moudré přísloví: ,,Opakování matka moudrosti\". A proto si zkuste cvičně své vědomosti z autoškoly.;)

[upravil dne 2/6/2008 Medvěd]

[upravil dne 2/6/08 OK406]

Odesláno

Ty brďo! Keby to bolo naozaj tak mi vezmú i rodný list.

...som deprimovaný....

Aj tak som im tam našiel dve chyby.

1. Na fotografii bol policajt prichádzajúci do križovatky so zdvihnutou paličkou. Logicky tam predtým nebol, tak ako môže byť správna odpoveď že sa mám pripraviť na jazdu? To by bolo správne keby tam predtým stál. Keď tam nebol tak to znamená že všetci majú zastaviť. Mýlim sa?

2. Na fotografii je zákaz zastavenia doplnený šipkou dole. To znamená koniec zákazu. Tak prečo za nou nemôžem zastaviť?

....vzdávam to....a to som bol pyšný že mám D+E.....

Odesláno

92%, 2 chyby. V pěší zóně bych nezastavil ani nestál nikde než na vyznačeném parkovišti, ovšem zastavit se tam může kdekoliv. No a pak bych vždy vyhnal chudáka řidiče, když mu z autobusu lezou lidi mimo zastávku, aby zastavoval vozidla. Jenže ta odpověď je divná, neboť správně bylo, že \"Dopravce může zastavovat vozidla\" a ne že \"Řidič můsí zastavovat vozidla\". Dopravce je totiž většinou právnická osoba a ne ten řidič, čili jsem tuto možnost zavrhl.

No to je jedno. Prošel bych.

MMCH se mi líbí, že tam jsou i takové otázky ze života, jako třeba, co máš udělat, když se poblíž hřiště zpoza aut vykutálí mičuda.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...