Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jedná se o bývalou vyhaslou sopku v cca 750 m n. m. takže docela kopec na Český ráj, hezký výhled i krajina a je tam rozhledna, často se tam objevují padáčkáři a rogalisti...zajímavé místo na výlet

kozakov-nahled.JPG

kozakovzazemi-nahled.JPG

kopeckozakov-nahled.JPG

Odesláno

ten provozní řád rozhledny se může někomu hodit, je tam otvírací doba a vstupné, v náhledu, který by byl přijatelný pro forum je špatně čitelný, proto kdo má zájem o plnou verzi fotky, kde jsou písmenka krásně čitelná tak ZDE

Odesláno

Tam to znám, jestlipak jsi využil jednoho z mých prvních příspěvků v tomto fóru, kde popisuji velice blízké okolí Kozákova??? Jedná seo ten výlet s Bozkovskými jeskyněmi a hotelem u Železného Brod. Čím dál víc začínám mít pocit, že bychom si měliu pivka co říct, dík za super fotky, až mě proškolí můj počítačový rukovodič, taky se snad naučím sem nějaký fotky umís?ovat a pak budou všichni čučet, jak je u nás krásně.

Odesláno

bohužel sem tvého tipu nevyužil, byl to takový unáhlený výlet vymyšlený narychlo...ale četl jsem ho už před nějakým časem a teď přes letní dovolenou zkusím něco zrealizovat z toho ;)

neboj, umis?ování fota sem je lehčí než psaní příspěvků... se těším až taky něco vystavíš, já si takle fotky z přírody a tak rád prohlížim a vlastně i sbírám, ikdyž jsem jen amaterský fotograf s obyčejným dig. fo?ákem...ale baví mě to

:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...