soto1 Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Nuž na tom Obvodnom úrade som dal svoj TP( OEV) opravujem omyl EOV a poda VIN si pozrela a frkla mi ich tam všetky a bolo to. Oni to tam nejako bližšie neskúmajú a aj na cest sa kontroluju už len rozmery pneu, nie diskov Čiže stačí mať v TP zapísané alter.rozmery pneu a je to Citovat
soto1 Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 a samozrejme treba mať podklady aj od pneuservisu kde si zakúpil daný typ kolies a to im treba tiež nie bloček o nákupe ale tie certifikáty atď. Citovat
soto1 Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Na tej stránke to pozreli podľa modelu auta čiže P 206 a dali mi tam všetky rozmery Citovat
buga Odesláno 5. červenec 2009 Odesláno 5. červenec 2009 no idem poslat otca , nech mi to zisti v Leviciach na tom urade potom daam vediet Citovat
Grepo Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 Tiez som toto riesil najskor cez importera, tam bola odpoved negativna. Chcel som zapisat 195/50R15 teraz mam 175/65R14. Volal som na spominany odbor dopravy a tam mi tetuska povedala ze nie je problem pokial jej prinesiem TUV certifikat ku kolesam, potvrdenie o montazi a este dajake papiere. Toto vsetko vraj ale jedine ak mi to vystavi predajca diskov, konkretne nemenovana Puchovska firma. Takze som kupil disky u nich dokonca 16\" este ich sice nemam nahodene bo cakam na gumy 195/45R16 az potom ako to obujem mi vystavia spominane papiere s ktorymi mam ist na odbor dopravy. Citovat
buga Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 no mne bol otec v Leviciach na tom odbore a povedali mu ze ano zapisu mi aj iny rozmer, ale musim doniest bud COC list, alebo doklad od importeera, ze dany rozmer mozem si dat zapisat... takze NIC pretoze to co je v COC liste, to ma importeer samotny a uz ti zapise pri prvom zapise do dokladu...takze asi tolko nechapem ako to je ze v BB to slo Citovat
antal Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 Ked tak čítam tie príspevky o zapísaní kolies no neviem neviem či by som do toho išiel.To akože si mam kupit najprv alu kola(s tým certifikátom) a potom dufat že kompetentná osoba bude mat dobru náladu a zapíše mi ich do TP? A ak nie?Budem ich mat povesené na stene miesto obrazu. Citovat
buga Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 ja neviem , nechapem, to nechapem ze na ten moj motor napr 1.6 THP v nemecku mas automaticky zapisane aj 15tky, proste sa zmestia.. nie u nas nie, preco by to malo byt inak..... a hlavne to ze sakra sak chcem zapisat original rozmer na 207 nie hociaku blbost... nie neda sa, nie je schvalene importeerom... ach na grc Citovat
trsek Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 Je to skok do zdi. Měl jsem 306 1,9 D z roku 94 na pneu 175/70 R13 a chtěl jsem 185/60 R14 - stejný obvod pro tachograf. Ale u koncesionáře jsem si skočil do zdi. Ted´mám 306 1,9 D na pneu 185/65 R14!! Myslel jsem , že bude mít tento model větší brzdy(to by byl možný důvod), ale nemá!! Jde jen o masáž ,aby sprostý lid se nemohl vytahovat jaké má kola(čím větší tím vyšší kategorie). Známý měl 306 1,6 Roland garo na pneu 205/něco na R15 a měl stejné brzdy jako já na naftě!!! Jestli to není uže zapsané v TP tak zastoupení Peu nedovolí jiný rozměr. Citovat
Grepo Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 Presne tak Peugeot nepovoli nic aspon neviem o nikom kto by uspel. Jedine to spravit cez predajcu kolies. Akto to funguje a ci vobec (dufam ze ano) dam vediet o par dni Citovat
mato88 Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 ak chce niekto ,viem dat zapisat do tp hocjaky rozmer z hocjakeho okresu Citovat
buga Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 Původně zaslal: mato88 ak chce niekto ,viem dat zapisat do tp hocjaky rozmer z hocjakeho okresu napisal som sukromnu spravu, mal by som zaujem o zapis, som z okresu LV Citovat
soto1 Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 Grepo ten zápis do TP funguje cez vybraných predajcov Alu kolies Citovat
mato88 Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 Původně zaslal: soto1 Grepo ten zápis do TP funguje cez vybraných predajcov Alu kolies pekna blbost,staci vediet kam mas ist a za kym,a nie je to zadarmo,ale da sa,to je hlavne,takto mam ja zapisane 17\" a bratranec na skodovke 16\" Citovat
soto1 Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 Mato 88 blbosť to nie je viem ako sa to robí oficiálne a stojí akurát kolok na Obvodnom úrade dopravy a viem vlmi dobre ako sa to robí aj neoficiálne a stojí o viac lebo musíš dať \"tuke\" niekomu do vrecka. a záleží na akej škodovke sú tie 16\" a 17\" disky majú len Peugeot 206 RC O.K.!!! Citovat
buga Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 na Obvodnom úrade dopravy mame znameho, no typek tam povedal ze zapisu mi v pohode, ale musim mat doklad od Peugeota cize COC list a na zaklade toho mi zapisu na Obvodnom úrade dopravy aj ine rozmery.. LENZE na zaklade COC listu ci coho, oni zapisu vsetko uz do Techn.preukazu... cize som tam kde som bol predtym... takze neviem, ci maju rozny postup v BB ako v LV na Obvodnom úrade dopravy.... tak mne jedine ostava niekoho podplatit a tak to zapisat Citovat
soto1 Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 Nie nie ja som na Obvodný úrad doniesol podklady od predajcu alu kolies a na základe toho my to tam zapísali, Citovat
buga Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 hmmm, jaaj no tak ale to spravia aj na policii, to iste, ked mas papier a podklady.. ale ty si tu davno pisal nieco take ze oni kukli na nejakej stranke a supli ti hociake rozmery co sa dava vseobecne na peugeot 206... zas to je rozdiel Citovat
soto1 Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 Obvodný úrad je napojený na evidenciu takže si vedia pozrieť cez server MDPaT že čo máš v COC( tzv. rodný list vozidla) a to všetko už máš zapísané v (TP) po novom OEV Ak som dobre pochpil TY chceš menšie kolesá než mš na aute, že ? Je to neobviklé, lebo všetci chcú väčšie klesá by to lepšie vyzeralo a sedelo na ceste ?Dobre som to pochopil ? Citovat
mato88 Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 Původně zaslal: soto1 Nie nie ja som na Obvodný úrad doniesol podklady od predajcu alu kolies a na základe toho my to tam zapísali, tak na zaklade takejto blbosti ti to nikdy nezapisu oficialne,jedine tak u vas,si takych papierov natlacim milion kedze som predajca,oficialne ti to nikdo u nas nezapise,jedine ak by si mal disky z alcaru a dotycny predajca ma na to certifikat,ale ani ten ti ho neda zadarmo ma to na skodovke 130 Rapid a ja na 1.4 8v Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.