Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rozvody - znacka

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim. Viem ze je tu toho vela, ale mam moznost aj pre kamarata kupovat rozvody s dobrou zlavou.

Na vyber mame znacky

-Bosch

-contitech

-dayco

-goodyear

-hutchinson

-skf

Ktore z nich by ste zobrali ? To mi staci :)

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Zdravim. Viem ze je tu toho vela, ale mam moznost aj pre kamarata kupovat rozvody s dobrou zlavou.

Na vyber mame znacky

-Bosch

-contitech

-dayco

-goodyear

-hutchinson

-skf

Ktore z nich by ste zobrali ? To mi staci :)

asi najskôr tie skf.

a kde ich budeš dávať meniť? poraď nejaký dobrý a i lacný servis v TT a okolí, alebo si ich budeš meniť sám?

[upravil dne 9/3/09 gedu]

Odesláno

Pokial sa nemylim, contitech robi continental ze ?

Remen zeberu asi od nich.

GEDU rozvody budu delat doma v garazi, uz o tem basnim nevim kolko :D Tak snad se to povede.

Inac velmi ale velmi dorby servis, a pristup servismana je Autotechna Polacek, na kozackej ulici. Len je dobre sa dopredu objednat, a rozvody ty spravi behom dna...

Je to fer chlap, za svojou robotu si stoji, a dava na nu aj zaruku. Mal som s nim velmi pozitivnu skusenost. Navyse aj dieli mozes kupit unho, objednal mi ich bez blocka za o nieco lacnejsie, ako v suciastkach.

V servise ma stale narvane, dost ludi ho pozna, a vyhladavaju ho. Ked mi menil tesnenie pod hlavou, cakal som na to sice, ale ked som dosiel pre auto, v dielni mal napchanych 5 aut, a pred branou cakali dalsie tri. A to telefonoval nejaky pan, a sa mu ospravedlnoval ze ma cca na 2 tyzdne narvane...

Ale robotu odvede dobru, nikdy ty neda lacny smejd. Som hovoril, ze odteraz budem chodit len k nemu. A ceny ma ferove... Dopredu ty povie v kancliku co to bude stat :)

Odesláno

Já si nechám delat rozvody pristi tyden, a objednal jsem celou sadu Contitech... tak to snad bude ok ;)

a když uz to tu rozebirate...za kolik si nechavate delat rozvody(remen, pumpa, 1x vodici a 1x napinaci kladka) ??

ja jsem objednal Contitech, samozrejme si na tom servis neco prirazi...(myslim ze tak kolem 1000kč) sada mě přijde na 4706Kč

za kolik pořizujete vy?

Odesláno

No myslim ze ceni mam dobre...

Sada Contitech 1682 Sk

Sada SKF 1701 Sk.

Asi s toho bude este zlava, povedal ze sa mam nechat prekvapit. Sada obsahuje remen a jednu napinaci kladku. Mam jen 1.4 motor. A neobsahuje vodni pumpu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...