Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

PRODEJ 307SW


peugeot 306

Recommended Posts

Původně zaslal: peugeot 306

Zdravím pežoťáci chci se zeptat proč se zde nevyskytují na prodej žádné 307-mičky v SW variantě a dieslu? Projíždím inzeráty na netu je jich dost , ale nejraději bych nějakou vymazlenou z Clubu. Pokud by někdo věděl o nějaké solidní v 2,0 ještě lépe 1,6HDI 80kW zkuste napsat budu rád .Děkuji...

pokud koupis tak prodam svoje:

307sw rv. 2006, 1.6HDi 80kW, najeto 140tis km, servisní knížka (servis pouze u Peugeotu), tempomat, navigace (velký barevný display), měnič na 5CD, rádio+telefon (i na mp3), parkovací senzor, deštový senzor, jak jinak než prosklená střecha, barva stříbrná.

cena 290tis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vidím krajane, že máme téměř stejné parametry na koupi 307.

Já chci koupit po r. 2006, do 100000 km, cena kolem 250000,- Kč, raději benzín. Již net projíždím týden špekuluji, přiřazuji, vyřazuji, možná se někde v bazaru potkáme. Jak koupíš, pochlub se, já udělám samozřejmě to samé.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tykání mi samozřejmě nevadí, jsme tu přece skoro jedna rodina, nevím, jestli Ti Tvé auto nevyberu, nevím, co máš zadané. Já jsem se rozhodl, že mám čas. Až chytnu na inetu, či z jiného zdroje to \"mé\", tak po něm půjdu. Nevím ani, jaký máš finanční strop a rok výroby. Dle toho, co jsem si přečetl, tak asi 5 let. Já chci mladší, od r. 2006. Dnes jsem zkoušel objednat si u známého dovoz z D, ale ty ceny tam jsou také pro nás nezajímavé, vysoké. Jsem zvědav, kdo bude mít autko spíše. Měj se.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, nikdo nejsme dokonalý. Já to koupil za 234000,- Kč. Ta Tvá cena je buď bomba, nebo jiný problém, ale samozřejmě, je to můj osobní názor. Já bral 66 kW protože nemá FAP a má jednoduchý setrvák. Přeji dobré pořízení:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nyní jsem přijel od dcerky, tu 306 break jsem ji dal, respektive prodal za směšnou částku a ještě na malé splátky, ale je v rodině, bylo by škoda tak super stav dát mimo. S tou 307 jistě máte pravdu, já jen čerpám informace, co jsem pochytil, nejsem až takový odborník. Opět přeji hlavně dobrý kup, já se již seznamuji s novou károu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...