stroke Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Zdravím, Nevíte někdo orientační cenu za výměnu obou ložisek na zadní nápravě?? co jsem zjistil mají to být jehlicovitá ložiska pokud se nemýlím. 405 r.v 1988 Citovat
Hafity Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Na každé straně jsou dvě ložiska, takže na nápravě celkem čtyři. Teď ještě aby byly v pořádku čepy a uložení ložisek v ramenech.... Jaká je součastná cena netuším.... Citovat
ozzy56 Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 nejsou to jehlicovitá,ale jehlová ložiska...nechej si udělat G.O. zadní nápravy--dělají to specializované malé firmy i vý- měnným způsobem--dej si hledání,je tu toho kopa včetně cen a adres...není to oprava pro laika možná myslíš ložiska kol --jedno stojí cca 1100 kč a jsou potřeba dvě (na každé kolo jedno) [upravil dne 8/3/09 ozzy1956] Citovat
stroke Odesláno 9. březen 2009 Autor Odesláno 9. březen 2009 Chci si je objednat ale nevyznám se tady vtom.neporadíte mi někdo obchod kde je seženu levně? Citovat
Hafity Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Původně zaslal: stroke Chci si je objednat ale nevyznám se tady vtom.neporadíte mi někdo obchod kde je seženu levně? Bylo by dobré upřesnit, jaká ložiska vlastně sháníš. Jestli ložiska zadních kol, nebo ložiska ramen zadní nápravy. Ta jehlová do nápravy se snad dají koupit pouze v Peugeotu, pokud to neumí Benex.... Citovat
stroke Odesláno 10. březen 2009 Autor Odesláno 10. březen 2009 řekl bych že komplet zadek.ona ta 405 na to hodně trpí tak nemá cenu to nějak jen šulit Citovat
Hafity Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Původně zaslal: stroke řekl bych že komplet zadek.ona ta 405 na to hodně trpí tak nemá cenu to nějak jen šulit Tak aspoň naznač, co ti to dělá, ať se dobereme k nějakému výsledku.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.