kvetinka Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 zdravim vas mam taky problem z taznim dala som menit zasuvku a nejako blbo to zapojili nejdu mi obrisove ani smerovky poradte alebo poslite nejaku schemu dakujem Citovat
OK406 Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Kdo zásuvku vyměňoval, tak ať to opravý a zapojí správně. Citovat
kvetinka Odesláno 6. březen 2009 Autor Odesláno 6. březen 2009 to bol znamy len odcestoval prec a neviem si stim rady Citovat
Guest servisman Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Původně zaslal: kvetinka zdravim vas mam taky problem z taznim dala som menit zasuvku a nejako blbo to zapojili nejdu mi obrisove ani smerovky poradte alebo poslite nejaku schemu dakujem v levo nahoře je hledej tak by se našlo jinak schéma posílám a vítej mezi námi OK406 opraví měkký Citovat
Guest servisman Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 jj od toho tu jsme , jinak pozdravuji Nitru studoval jsem tam 2 roky před 25ti lety Citovat
kvetinka Odesláno 6. březen 2009 Autor Odesláno 6. březen 2009 poistky mam dobre vsetky podla mna len zamenili nejake kable Citovat
kvetinka Odesláno 6. březen 2009 Autor Odesláno 6. březen 2009 tak to je super ja by som si ani nevsimla len teraz som potrebovala preniest budu pre psa a nejako mi nic nefungovalo mesto praveho blinkra isiel lavy Citovat
Guest servisman Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 ještě jeden i s popisy čísel zezadu jsou na zasuvce i napsaná Citovat
kvetinka Odesláno 6. březen 2009 Autor Odesláno 6. březen 2009 diky ja to pozrem mala som to montovane v servise len somm nacuvala na obrubnik tzak som ju otrhla Citovat
Guest servisman Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 tak to je pak že se spojily nějaké ty dratky a pak dělá neplechu,jak jsi ji utrhla povolila izolace a spojilo se co nemělo je zezadu málo místa tak se nediv Citovat
kvetinka Odesláno 6. březen 2009 Autor Odesláno 6. březen 2009 praskla cela zasuvka a natiekla tam voda tak som si zohnala druhu a dala som ku vymenit bratovi len nejako to porval Citovat
Guest servisman Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 koukal na ní asi opačně musí se na ní dívat jako zepředu,a pak zapojit ,já ji měnil loni měl jsem upadaný dráty a byla celá zoxidovaná,takže i nějaký ten drát jsem měnil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.