xVlasta Posted October 2, 2002 Share Posted October 2, 2002 CAu mam nasledující problém, pořídil jsem si prave 405 a pri zapnuti vetraku zacne pekne piskat a na delsich cestak mi to zacina dost vadit. Poreboval by jsem poradit, jak tu potvoru demontovat, popr. jak se do nej dostat ! (nemam k nemu zadny manual)a s celym autem se zatim seznamuji! A nechci neco zbytecne rozdelavat.... Cau Vlasta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ondra Posted October 2, 2002 Share Posted October 2, 2002 Cau, chce to hlavne vycistit trubky u spolujezdce by mel bejt zespodu otvor, tam tudy to jde nejlip vycistit.... Kdyztak to zkonzultuj s masinkou, ten je na cisteni vzduchu expert :D Se tady rozebiralo i mazani motorku, ale nevim, jak to dopadlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jansali Posted October 2, 2002 Share Posted October 2, 2002 Na ventilátor se dostaneš docela dobře. Je v kabině, pod kaslíkem u spolujezdce. Bývá tam kobereček a nad ním je motor ventilátoru s konektorem pro přívod elektřiny. Drží na třech křížovejch šroubech. Jinak to budeš mazat asi častěji, protže to dlouho nevydrží. Já to mažu tak dvakrát během roku. Honza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xVlasta Posted October 2, 2002 Author Share Posted October 2, 2002 Diky za radu dneska se na to po praci vrhnu...snad to pujde v pohode diky cau Vlasta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Urbanek Tomas Posted October 2, 2002 Share Posted October 2, 2002 No taky musim mazat castejc, hlavne kdyz je venku vlhko a motor je studenej, tak to vrze. Jinak kluci ti to popsali dobre a neboj, zvladl jsem to i ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted October 2, 2002 Share Posted October 2, 2002 A to je co rict Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xVlasta Posted October 3, 2002 Author Share Posted October 3, 2002 Ok,tak uz mi jede! Diky Cau! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts