Miro369 Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 ..Nazdar chlapi... Chcel som vyuzit miesto medzi spinacom na hmlovky a kontrolkou alarmu a nasiel som tam zltu koncovku so 4mi kablikami. Neviete co by tam povodne malo byt??? Vdaka Citovat
Miro369 Odesláno 4. březen 2009 Autor Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: čakom 406? Ano...aj by som sem nacapil fotku, ale neviem jak. Citovat
Miro369 Odesláno 4. březen 2009 Autor Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: Ferry vypinac tempomatu No podla obrazku co poslal čakom tak je to pod cislom 24. (druhy obrazok) [upravil dne 4.3.09 Miro369] [upravil dne 4.3.09 Miro369] Citovat
čakom Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 to není origo alarm ja myslel že myslíš tu origo diodu. to bude tempomat. [upravil dne 4.3.2009 čakom] Citovat
Miro369 Odesláno 4. březen 2009 Autor Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: čakom to není origo alarm ja myslel že myslíš tu origo diodu. to bude tempomat. [upravil dne 4.3.2009 čakom] ta origo dioda blika spolu stou diodou na obrazku. Ale jedna sa mi o ten konektor co visi dolu, Myslel som ze je tam len zaslepka..a nadabil som na konektor a netusim k comu je.. ja nemam v aute tempomat - tak naco by tam bol konektor? [upravil dne 4.3.09 Miro369] [upravil dne 4.3.09 Miro369] Citovat
Burisek Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 no třeba to je jen příprava,oni žabožrouti dávají celej komplet svazek a pak jen zapojí podle výbavy kdo co chce,nebo co si zaplatí,a nechtěli aby tam ten konektor vysel tak ho dali do záslepky,btw.co máš za rok výroby ?? já mám mlhovky na páčce,a mám r.v.97 Citovat
čakom Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: Burisek no třeba to je jen příprava,oni žabožrouti dávají celej komplet svazek a pak jen zapojí podle výbavy kdo co chce,nebo co si zaplatí,a nechtěli aby tam ten konektor vysel tak ho dali do záslepky,btw.co máš za rok výroby ?? já mám mlhovky na páčce,a mám r.v.97 rv bude mít do 28.4.1996 Citovat
Ferry Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 napis jaka cisla jsou na tech dratech, ale jak uz jsem psal , nejspis to bude nevyuzity konektor od spinace tempomatu Citovat
Miro369 Odesláno 4. březen 2009 Autor Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: Ferry napis jaka cisla jsou na tech dratech, ale jak uz jsem psal , nejspis to bude nevyuzity konektor od spinace tempomatu ..no pojdem pozriet na tie ciselka...keby to nahodou aj boli kable od tempomatu..je ich mozne nejakym jednoduchym sposobom spojazdnit??? apropo..rv 11/95 Citovat
Ferry Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 jednoducho bohuzel ne, musel bys sehnat par veci, jako RJ tepomatu, ovladaci servo, vsechno veci ktere budou spatne shanet a nove stoji neskutecne penize navic to, ze mas jeden konektor v palubce, neznamena ze je kompletne nadratovan i potrebny zbytek, draty od tohodle konektoru budou koncit nekde v jinem na spojeni s jinym kabelovym svazkem a dal uz pak treba nejsou natazeny, protoze ten druhy kabelovy svazek je neobsahuje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.