Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

..Nazdar chlapi...

Chcel som vyuzit miesto medzi spinacom na hmlovky a kontrolkou alarmu a nasiel som tam zltu koncovku so 4mi kablikami. Neviete co by tam povodne malo byt???

Vdaka

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

vypinac tempomatu

No podla obrazku co poslal čakom tak je to pod cislom 24. (druhy obrazok) :super

[upravil dne 4.3.09 Miro369]

post-0-14109605085487_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: čakom

to není origo alarm

ja myslel že myslíš tu origo diodu.

to bude tempomat.

[upravil dne 4.3.2009 čakom]

ta origo dioda blika spolu stou diodou na obrazku.

Ale jedna sa mi o ten konektor co visi dolu, Myslel som ze je tam len zaslepka..a nadabil som na konektor a netusim k comu je..

ja nemam v aute tempomat - tak naco by tam bol konektor?

Odesláno

no třeba to je jen příprava,oni žabožrouti dávají celej komplet svazek a pak jen zapojí podle výbavy kdo co chce,nebo co si zaplatí,a nechtěli aby tam ten konektor vysel tak ho dali do záslepky,btw.co máš za rok výroby ?? já mám mlhovky na páčce,a mám r.v.97

Odesláno
Původně zaslal: Burisek

no třeba to je jen příprava,oni žabožrouti dávají celej komplet svazek a pak jen zapojí podle výbavy kdo co chce,nebo co si zaplatí,a nechtěli aby tam ten konektor vysel tak ho dali do záslepky,btw.co máš za rok výroby ?? já mám mlhovky na páčce,a mám r.v.97

rv bude mít do 28.4.1996

Odesláno

napis jaka cisla jsou na tech dratech, ale jak uz jsem psal , nejspis to bude nevyuzity konektor od spinace tempomatu

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

napis jaka cisla jsou na tech dratech, ale jak uz jsem psal , nejspis to bude nevyuzity konektor od spinace tempomatu

..no pojdem pozriet na tie ciselka...keby to nahodou aj boli kable od tempomatu..je ich mozne nejakym jednoduchym sposobom spojazdnit???

apropo..rv 11/95

Odesláno

jednoducho bohuzel ne, musel bys sehnat par veci, jako RJ tepomatu, ovladaci servo, vsechno veci ktere budou spatne shanet a nove stoji neskutecne penize

navic to, ze mas jeden konektor v palubce, neznamena ze je kompletne nadratovan i potrebny zbytek, draty od tohodle konektoru budou koncit nekde v jinem na spojeni s jinym kabelovym svazkem a dal uz pak treba nejsou natazeny, protoze ten druhy kabelovy svazek je neobsahuje

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...