Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, po opravě a lakování předního nárazníku mi někam zašantročili spojler pod předním nárazníkem.

Chtěl bych se zeptat, zda je tam nutný ho mít z nějakého \"technického\" důvodu (např. cákání vody a pod), nebo jde jen o estetickou záležitost?

Chci ho tam dát, ale jak na to spěchat.

Díky moc

Odesláno

jj ja ho ted nekde nechal v zaveji a stejne bylo akorat na to ze jsem snim neustale drel pri parkovani o patniky ... je to strasne nizke auto ... a lizatko jsou dalsi 3cm ...

Odesláno
Původně zaslal: ajsik

jj ja ho ted nekde nechal v zaveji a stejne bylo akorat na to ze jsem snim neustale drel pri parkovani o patniky ... je to strasne nizke auto ... a lizatko jsou dalsi 3cm ...

nízké auto...nízké auto to urco není:roker

Odesláno

no ja som ho tam doteraz mal, vzdy suchal o obruvniky a tak, a odpadavalo, trebalo dotahovat tie srubky a tak, a teraz mam sice auto v servise, ale vraveli ze objednali uz taky naraznik z ktoreho sa to lizatko dat dole neda, ze je to v jednom kuse.. no neviem, uvidim :)

Odesláno
Původně zaslal: MichalKozel

Díky všem,

ale ráno mi volali ze servisu, že ho našli, tak už je namontováno na svém místě.

Auto je kompletní.

nooo... aspon, ze ho uz mas po kope :)

tu moju to este len caka, dnes uz dosli mriezky, hmlovka a ostatne diely, akurat naraznik omylom poslali do banskej bystrice, takze bude az zajtra... ale dufam, ze ho uz coskoro budem mat cele doma :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...