MichalKozel Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Zdravím, po opravě a lakování předního nárazníku mi někam zašantročili spojler pod předním nárazníkem. Chtěl bych se zeptat, zda je tam nutný ho mít z nějakého \"technického\" důvodu (např. cákání vody a pod), nebo jde jen o estetickou záležitost? Chci ho tam dát, ale jak na to spěchat. Díky moc Citovat
Joe67 Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Netreba ti ho. Osobna, vyse rocna skusenost. Citovat
ajsik Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 jj ja ho ted nekde nechal v zaveji a stejne bylo akorat na to ze jsem snim neustale drel pri parkovani o patniky ... je to strasne nizke auto ... a lizatko jsou dalsi 3cm ... Citovat
Rejty Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: ajsik jj ja ho ted nekde nechal v zaveji a stejne bylo akorat na to ze jsem snim neustale drel pri parkovani o patniky ... je to strasne nizke auto ... a lizatko jsou dalsi 3cm ... nízké auto...nízké auto to urco není Citovat
JuloI Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Je to dost nízke auto. To je robené na rovné cesty. Na nejake polnej ceste by bolo asi stratene. ja rozmýšlam že ten spojler dám dole Citovat
mindwipe Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 no ja som ho tam doteraz mal, vzdy suchal o obruvniky a tak, a odpadavalo, trebalo dotahovat tie srubky a tak, a teraz mam sice auto v servise, ale vraveli ze objednali uz taky naraznik z ktoreho sa to lizatko dat dole neda, ze je to v jednom kuse.. no neviem, uvidim Citovat
MichalKozel Odesláno 4. březen 2009 Autor Odesláno 4. březen 2009 Díky všem, ale ráno mi volali ze servisu, že ho našli, tak už je namontováno na svém místě. Auto je kompletní. Citovat
mindwipe Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: MichalKozel Díky všem, ale ráno mi volali ze servisu, že ho našli, tak už je namontováno na svém místě. Auto je kompletní. nooo... aspon, ze ho uz mas po kope tu moju to este len caka, dnes uz dosli mriezky, hmlovka a ostatne diely, akurat naraznik omylom poslali do banskej bystrice, takze bude az zajtra... ale dufam, ze ho uz coskoro budem mat cele doma Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.