Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hele kola s pneu?? jak kdy...většinou měním pouze disky a až teprv když se mi nepovede to dobře spojit tak řešímmožnost s pneu....zrovna tady to sedlo na pneu úplně výborně helvaně díky tomu vže se nechá s kolem ještě pootáčet což photofiltre neuměl takže se muselo hledat kolo prakticky skoro přesně v e stejném úhlu pohledu aby pasovalo

Odesláno

tak urcite treba menit cele kolo pretoze aj ked si myslis ze to sadlo neje to ono... Je jednoduchsie vymenit cele kolo ako iba disk :) Ked spravis neco tak to tu daj nech vidim ake robis pokroky :))

Odesláno

Misacek: skúšal som tie strmene, no fotka je fakt malá a v zlej kvalite. Zadný strmeň myslím ani nie je vidno na tej fotke. Tak aspoň takto.

18093412777213610161769.jpg

Vopred sa ospravedlňujem, ak som zle vložil obrázok.

Odesláno

Bobor722 Díky ti lepší foto zatím nemám toto je foceno mobilem :papa

Strejdakopec proč by nebylo mě hlavně šlo o to jestli to bude k barvě trochu ladit

[upravil dne 7/3/2011 00:22 misacekk]

Odesláno

jedine čo mi na tom lexuse vadi je zamračena kapota :) inak to ani neni ťažka uprava na to čo je tam porobene......ale zase v jednoduchosti je krasa :)

Odesláno

Čaute chlapi, ak by sa niekomu chcelo, čo by ste povedali na úpravu 407-my. Obrázok si vyberte z albumu v popise ktorý sa bude hodiť.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...