Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zima se blíží ke svému konci a na silnicích se ukazují díry.Každý rok se to jenom zalepí a tím to končí.Dnes jsem míjel Oktávku, která vymetla díru v ČB a byla u toho Policie.Daří se vám slalom mezi dírami??

Odesláno

Mé 205 je to šumák. Co chceš proboha slyšet!? Že silnici, co minulý rok \"zrekontruovaly\"(!) ( ti kurvy) za takový prachy, je \"samajama\" - prostě samý výtluk. Nebo i něco i jiného, co se státu vyjímečně povedlo :D ???

Odesláno

Jj, nekdy mi je zle i za meho pazouta. Jezdim vetsinou mesto, a uz cesty nastesti znam, takze vim kde je jakej hrbol. Ael jet rovno po silnici a drzet volant rovne vic jak 30 sekund, snad bez sebrani kanalu nebo jami snad ani nejde ...

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: mares

Zakoupit si nové auto zaplatit DPH, silniční daň , dálniční daň a potom si ho nechat otloukat.To je radost z jízdy.:bacha.

tak to bohužel ale je :(

Odesláno

aj keby aj je cely rok leto a mame nove cesty tak kanale su v strede cesty. To je specialita slovenskych a ceskych cestarov. A este je ten kanal utopeny 10 cisel pod urovnov cesty

Odesláno

Taky kličkuju, ale občas je to prostě neřešitelnej hlavolam. Ještě k tomu mám něco se zadní nápravou a když zadkem vymetu díru, tak to je pak rána, že se člověk až bojí, jestli se auto nerozpadne:(

Odesláno

presne, tie kanale ma seru.. mohli ich dat na stred cesty, tam kde nejazdis, ale niee oni daju na kraj tam kadial presne kolesom ides.

jeden vymol sa mi podarilo trafit, vysledok - rovnanie disku, znicena guma (nova zimna, je v nej dusa teraz..) oprava priblizne 700sk, +odvtedy mi to koleso raz prasklo (pocas stania na parkovisku) 5e vymena 6e nova dusa..

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Jj, nekdy mi je zle i za meho pazouta. Jezdim vetsinou mesto, a uz cesty nastesti znam, takze vim kde je jakej hrbol. Ael jet rovno po silnici a drzet volant rovne vic jak 30 sekund, snad bez sebrani kanalu nebo jami snad ani nejde ...

no v trnave to mate poriadne rozbombardovane ako po nalete:bacha:aut:D:D:myslim:(

Odesláno
Původně zaslal: marko306

aj keby aj je cely rok leto a mame nove cesty tak kanale su v strede cesty. To je specialita slovenskych a ceskych cestarov. A este je ten kanal utopeny 10 cisel pod urovnov cesty

ano,byla to specialita naší společné vlasti--důvod byl ten,že silnice

a kanály neměly společného vlastníka--tak mi kdysi odpověděl

Krajský národ. výbor na otázku,proč nejsou kanály při pravém okraji silnice...

teď se situace pomalu mění--nové,nebo celkově rekonstuované

vozovky už májí dekly kanálů vpravo...aspoň tady v CR ;)

Odesláno

při prujezdu obci Březiněves , cesta z Mělniku na Prahu. tak ve směru na Prahu je jizdním pruhu 57 deklu od kanalů , cesta ma tak 1,5km a co myslíte, kde jsou? vpravo ,vlevo uprostřed a furt na střidačku , ten kdo to tvořil musel byt mega dement!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odesláno

Teď jsem měl pár kratších cest do D (Mnichov, Norimberk a pod.) a vždycky mě potěší že po českých bumtarata D5, D1 a ducducduc D11 jezdím v zimě cca za šest litrů a po německých cestách s českým benzínem lehce nad pět. Slušný silnice by na životní prostředí měly mnohem větší vliv, než nějaké povinné přimíchaniny do benzínu/nafty a další nápady (i když pak by se zase místo ježdění létalo).

Mmch, přijde mi, že po letošní zimě výrazně přibylo úseků, kde se výtluky řeší značkou \"pozor hrboly\". MD by mohlo pro tento účel přidat nový vzor značky s podprsenkou otočenou směrem dolů...

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Vynadávat se na foru je super ale jedna baba už vyhrála soud s někým (kraj, obec, nevím) a museli ji zaplatit opravu auta.

jj presne tak nekdo me vypravel jak jeho znamej znicil disky asi za 10 000 a tak zavolal policajty a pak se to soudne resilo a nakonec vysoudil snad 2x tolik to se uz stalo vickrat

Odesláno

Hej bolo to aj minule u nás v telke. Treba to dobre zdokumentovať - zavolať políciu, vyfasovať pokutu za neprispôsobenie rýchlosti stavu vozovky a potom na magistrát žiadať náhradu. Pozor len ak tam nie je značka.

Odesláno

Ja uz si u nas v Liberci pripadam jak Tomba na sjezdovce:grr A to uz silnicari hlasi,ze jsou s penezi skoro na dne a nebude na opravy.Tak me zajima co udelali s usetrenymi penezi za minule roky,kdyz skoro zadny snih nebyl!! A chvastali se kolik usetrili na opravy komunikaci, ale nejak jsem to nepostrehnul:bacha

Odesláno
Původně zaslal: *jose_106*

Teď jsem měl pár kratších cest do D (Mnichov, Norimberk a pod.) a vždycky mě potěší že po českých bumtarata D5, D1 a ducducduc D11 jezdím v zimě cca za šest litrů a po německých cestách s českým benzínem lehce nad pět. Slušný silnice by na životní prostředí měly mnohem větší vliv, než nějaké povinné přimíchaniny do benzínu/nafty a další nápady (i když pak by se zase místo ježdění létalo).

Mmch, přijde mi, že po letošní zimě výrazně přibylo úseků, kde se výtluky řeší značkou \"pozor hrboly\". MD by mohlo pro tento účel přidat nový vzor značky s podprsenkou otočenou směrem dolů...

Znacka je to najlacnejsie riesenie lebo keby opravili cestu tak by mestky poslanci nemali na odmeny, to da logiku. A ked zbadam hrbolatu znacku tak aj ja uz upozornujem na cecky na ceste:D

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Vynadávat se na foru je super ale jedna baba už vyhrála soud s někým (kraj, obec, nevím) a museli ji zaplatit opravu auta.

Pakliže tam není značka, tak bych se s nima taky soudil...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...