riderRLM Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 Ahojte,mohol by mi niekto poradit kde asi priblizne je vodna pumpa? mam tento typ motoru,papierovo to je 93.dakujem Citovat
Hafity Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 Vlevo, pod tím černým plastovým krytem.... Citovat
Marcel505 Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 Původně zaslal: Hafity Vlevo, pod tím černým plastovým krytem.... Skoro dole na motoru. Když ji chceš vyměnit, musíš sundat rozvody, pravý kolo, kryt a pak ji můžeš vyndat. Teče ti? Citovat
ozzy56 Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 Marcel505 :Dmůžu Ti to pořadí změnit ??? tak sundat kolo,potom kryt a teď rozvody(řemen)....a už vidíš vlevo dole pumpu Citovat
riderRLM Odesláno 26. únor 2009 Autor Odesláno 26. únor 2009 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Hafity Vlevo, pod tím černým plastovým krytem.... Skoro dole na motoru. Když ji chceš vyměnit, musíš sundat rozvody, pravý kolo, kryt a pak ji můžeš vyndat. Teče ti? jj...tecie od vtedy ako bolo na emisnej,a aj termostat ma problem raz je stale otvoreny cize sa mi ani motor nezohreje a raz ako keby sa zavrel a tak mi vyvre voda... to sa vymeni Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.