Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přátelé, poraďte. Hodlám koupit ojetého Peugetka 307 od r.v. 2006, najeto do 100000 km, ročně najedu asi 3-4000 km. Mám dilema, jaký motor je do tohoto vozu nejlepší. Jezdíme většinou jen s manželkou, žádné závody, téměř bez nákladu. Vím, že na počet km je vhodnější benzín, ale mYslím, že při nynějších kvalitách motorů je to jedno. Díky.:myslim

Odesláno

No, ten snad ani 307 po roce 2006 nemá, či ano? Musí to být slabé. Nevím, jsou li motory 306 a 307 stejné, ale určitě bych pod 1,6 benzín nešel a u HDi 1,8.

Odesláno

No není,nejslabsi je 1,4benzin a k tomu tusim 45 nebo 55 Kw. Spis ten pocet km co si udal, jestli to neni skoda kupovat na 4tis km ročně tak kvalitni auto, jako je 307čka. :aut

to 1,1 byl ftípek:papa

Odesláno

Otázka zní kolik na to máš.1,1 benzín se do 307 nedává a nafta 1,8 HDi se nikdy nedělala. Zbývá ti jen z menších obsahů benzín 1,4 a 1,6 u nafty 1,4 HDi nebo dvě verze 1,6 HDi.Pokud najedeš co píšeš tak ber benzín. Pokud bude dobrá cena za HDi tak já jako fanatický ropák bych bral HDi. Tobě by stačila 1,4. Jede celkem svižně malá spotřeba a v pohodě tě doveze kde potředuješ a chceš.:papa

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

kolik máš roků??? nebylo by lepší kolo??? nebo taxík ??? když spočítám VSECHNY náklady--tak tě jeden kilometr vyjde

na hroznou pálku :myslim:papa

Nevím, co s tím mají společného roky, asi se jedná o vtip, myslím, že bych Ti mohl být fotrem, jinak však souhlasím, až na to kolo. Samozřejmě by bylo lepší jezdit taxíkem, ale já mám rád pohodlí a pěkná auta a každému je -písk- co si chci koupit.

Odesláno
Původně zaslal: Eťa

Otázka zní kolik na to máš.1,1 benzín se do 307 nedává a nafta 1,8 HDi se nikdy nedělala. Zbývá ti jen z menších obsahů benzín 1,4 a 1,6 u nafty 1,4 HDi nebo dvě verze 1,6 HDi.Pokud najedeš co píšeš tak ber benzín. Pokud bude dobrá cena za HDi tak já jako fanatický ropák bych bral HDi. Tobě by stačila 1,4. Jede celkem svižně malá spotřeba a v pohodě tě doveze kde potředuješ a chceš.:papa

Nu, o penězích, to ani není, i když samozřejmě nechci přeplatit.představa je od roku 2006, najeto do 100000 km, chci omladit rok výroby. Pouštím 306 break r.v. 2000, najeto 25000 km!!! První majitel, servis, zkrátka kup jako Brno. To je voda na mlejn ozzymu!:roker

Odesláno
Původně zaslal: Otan

Nu, o penězích, to ani není, i když samozřejmě nechci přeplatit.představa je od roku 2006, najeto do 100000 km, chci omladit rok výroby. Pouštím 306 break r.v. 2000, najeto 25000 km!!! První majitel, servis, zkrátka kup jako Brno. To je voda na mlejn ozzymu!:roker

No doufám že ji budeš prodávat tady na klubu protože to chci vidět. Jestli to je tak jak píše tak lituju že už auto mám. :D

K otázce co koupit: podle toho co jsi zatím uvedl bych se kdybych vybíral já poohlížel po 1.6 80kw. :)

Odesláno

až pojedu na chatu,tak se u tebe stavím--jezdím kolem na Jeseníky--žádná voda to není,mi stačí,co mám :P jsem rád,že

ses uklidnil...

P.S. Myslím,že toho fotra bych ti dělat mohl spíše já...:papa

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

až pojedu na chatu,tak se u tebe stavím--jezdím kolem na Jeseníky--žádná voda to není,mi stačí,co mám :P jsem rád,že

ses uklidnil...

P.S. Myslím,že toho fotra bych ti dělat mohl spíše já...:papa

Klidně se stav a vezmi šoféra, nu a pokud máš kolem 90 let, tak promiň taťko. Samozřejmě jsem klidný, prča muší bejt.

Odesláno
Původně zaslal: georgegg

určitě bych s těma tvejma km koukal po benzínu, jinak co ty najedeš za rok, mam já ani ne za měsíc:papa

Když těch benzínů je na trhu tak málo, snad 10%, možná, ani ne. Již týden po nějakém pátrám. Vidíš, ty více najezdíš a já více vypiji slivovice. No, nezávidím Ti to a díky za radu.

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Co třeba TENHLE?

Sorry, zapomněl jsem napsat, že jen kombi, ale díky za pomoc, to by se líbilo, kdyby každý poslal svůj tip, či nález, navíc ještě v sm kraji.:D

Odesláno

Sorry, zapomněl jsem napsat, že jen kombi, ale díky za pomoc, to by se líbilo, kdyby každý poslal svůj tip, či nález, navíc ještě v sm kraji.:D

V tom případě TENHLE. ;)

Až na ten kraj. :aut

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

V tom případě TENHLE. ;)

Až na ten kraj. :aut

Díky za další tip, ale chci jen stříbrnou metalízu, kombi, od r.v. 2006, samozřejmě 307, najeto do 100000. Snad jsem uvedl základní parametry. Ovšem i tak, cena tebou uvedené 307 je vysoká.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...