Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Má někdo na 406 tyto ALU? Šíře disku vs. pneu?

Recommended Posts

Odesláno

Vypadají parádně. :super Jen bych je volil v 17\". Mám jen fotku na 306 kabrio. Ale vypadají fakt parádně ve skutečnosti. Jsou jedny z mých vysněných. :mad: Opravdu parádní volba.

p1000684jd6.jpg

[upravil dne 21/2/09 BoneDaddy]

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Vypadají parádně. :super Jen bych je volil v 17\". Mám jen fotku na 306 kabrio. Ale vypadají fakt parádně ve skutečnosti. Jsou jedny z mých vysněných. :mad: Opravdu parádní volba.

Hodne jsem vahal mezi 16 a 17, ale 17 jsou gumy drahy jako prase a taky v TP mam jen 16, takze to bude asi nejrozumnejsi volba. Jeste tak to ET dostat na nulu...:D

[upravil dne 21/2/09 jarajarda]

Odesláno

Původně zaslal: jarajarda

Jde mi o to jak vypadají ve skutečnosti :)

V mém příspěvku máš napsáno že parádně. :aut Nestačí? :)

Sem to měl otevřené dlouho a kecal s kamarádem a mezi tím jsi stihl napsat že \"parádně\" :D

Odesláno

Hodne jsem vahal mezi 16 a 17, ale 17 jsou gumy drahy jako prase a taky v TP mam jen 16, takze to bude asi nejrozumnejsi volba. Jeste tak to ET dostat na nulu...:D

ET takhle stačí. ;) Dozadu 15mm podložky a bude. :)

A drahý gumy????? :myslim:myslim

Odesláno

ET takhle stačí. ;) Dozadu 15mm podložky a bude. :)

A drahý gumy????? :myslim:myslim

Continental Conti Sport Contact 2. Nechci žádný typu Hankook atd..

Odesláno

Kde je ta fotka s tou 306?:myslim

Zmizla svině. :D

Continental?

Continental FR ContiSportContact 3 skladem >20 ks pneu

k dodání do 24 hodin

rozměry: 225/45 R17

rychlost: Y (300 kmh-1)

nosnost: 91 (610 kg)

koupit pneumatiku za 3128 Kč s DPH

Mě to nepřijde nejhorší. :)

Jen pro informaci, na tom kabriu jsou to 17\" a vypadají malý. :)

Odesláno

16tky jsou až až dostačující a kor na naše COOL cesty. Když nemáš auto (jenom) na parádu a nechceš ztratit z Francouzskýho pohodlí, tak osobně bych tam dal maximálně 205/55/16 já mám Dunlop SP 9000 a jsou to zatím nej gumy, co jsem kdy na autě (letní) měl, až na to, že ubývají před očima, ale to je daň za to, jak seděj :roker

Jiná je, když chceš mít auto na svižný projetí a tuning, a snižuješ-li podvozek a pod, tak stejně ztratíš pohodlí, tak tam už je to jedno a narval bych tam klidně i 18tky ale pro civilní ježdění 16 a STOP

Na fotce bejvalka s DOTZ DAYTONAMA v 16tkách

post-0-14109604893016_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Jiná je, když chceš mít auto na svižný projetí a tuning, a snižuješ-li podvozek a pod, tak stejně ztratíš pohodlí, tak tam už je to jedno a narval bych tam klidně i 18tky ale pro civilní ježdění 16 a STOP

To je pravda, ale on si s tou ropou může dovolit už mnohem širší pneu s větším profilem než já a to už taky bude znát. ;)

Odesláno

O tom to není ... ta ropa utáhne skoro cokoli a nepozná to na výkonu auta. Já psal, že čím je kolo větší -> zákonitě menší profil gumy (kor, když by si dal třeba širší gumu s podložkama), tak se ztrácí komfort z jízdy francouzským autům vlastní... A tak to prostě je.

A jak ty píšeš, že si může dovolit širší pneu s větším profilem, to je sice pravda, ale měl by rozhodně volit alternativu zákl. rozměru 195/65/15 pakliže nechce aby mu kecal tacho. Takže klidně si může dát třeba 215/55/16, když se mu tam vejdou, ale bude tam nějaký to % rozdíl;)

Odesláno

Když jsme u těch pneumatik, tak tohle by byla moje jasná volba:

Goodyear F1 GSD3

skladem >20 ks pneu

k dodání do 24 hodin

rozměry: 225/45 R17

rychlost: W (270 kmh-1)

nosnost: 91 (610 kg)

koupit pneumatiku za 2623 Kč s DPH :aut

Odesláno

co jsem se ptal na stk tak mi řekli že na novej model povolí max 17\" a na starej max 16\".

takže pokud budeš mít typovej list tak by neměl být problém zapsat 17\"

Odesláno
Původně zaslal: čakom

co jsem se ptal na stk tak mi řekli že na novej model povolí max 17\" a na starej max 16\".

Tak to zapsání bych tak neřešil, ale proti 17 mluví u mne přesně ty argumenty, co psal Neon, já to auto mám na ježdění a na to jsou myslím 16\" plně vyhovující, uvidím, třeba mi někdy hrábne a 17 si pořídím:D Ne že by se mi to na 17 nelíbilo, to rozhodně jo..

Odesláno

Tak to zapsání bych tak neřešil, ale proti 17 mluví u mne přesně ty argumenty, co psal Neon, já to auto mám na ježdění a na to jsou myslím 16\" plně vyhovující, uvidím, třeba mi někdy hrábne a 17 si pořídím:D Ne že by se mi to na 17 nelíbilo, to rozhodně jo..

to je na tobě co si tam dáš.

je to jen a jen o zvyku.

Odesláno

to je na tobě co si tam dáš.

je to jen a jen o zvyku.

Částečně ano, ale kdybys viděl tu cestu kterou máme k baráku...

Hlavně kdyby ty moje favority měl někdo na 406 a viděl bych, jak to vypadá in natura:D:D

Odesláno

Jo, píšeš \"repráky na cestě\", budeš dávat dozadu do originál výřezů pro repro nějaký jiný, nebo děláš do plata díry? Zajímal by mne průměr zadních a předních repro, předpokládám že to máš změřený a já mám auto v garáži a doma Justynu, tak by mi to celkem usnadnilo práci, dík:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...