jarajarda Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Zajímá mne, jak vypadají na autě v 16\". První jsou Platin P37 7x16 ET15 Edit na druhé straně tématu. [upravil dne 24/2/09 jarajarda] Citovat
BoneDaddy Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Vypadají parádně. Jen bych je volil v 17\". Mám jen fotku na 306 kabrio. Ale vypadají fakt parádně ve skutečnosti. Jsou jedny z mých vysněných. Opravdu parádní volba. [upravil dne 21/2/09 BoneDaddy] Citovat
jarajarda Odesláno 21. únor 2009 Autor Odesláno 21. únor 2009 Jde mi o to jak vypadají ve skutečnosti Citovat
BoneDaddy Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: jarajarda Jde mi o to jak vypadají ve skutečnosti V mém příspěvku máš napsáno že parádně. Nestačí? Citovat
jarajarda Odesláno 21. únor 2009 Autor Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Vypadají parádně. Jen bych je volil v 17\". Mám jen fotku na 306 kabrio. Ale vypadají fakt parádně ve skutečnosti. Jsou jedny z mých vysněných. Opravdu parádní volba. Hodne jsem vahal mezi 16 a 17, ale 17 jsou gumy drahy jako prase a taky v TP mam jen 16, takze to bude asi nejrozumnejsi volba. Jeste tak to ET dostat na nulu... [upravil dne 21/2/09 jarajarda] Citovat
jarajarda Odesláno 21. únor 2009 Autor Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: jarajarda Jde mi o to jak vypadají ve skutečnosti V mém příspěvku máš napsáno že parádně. Nestačí? Sem to měl otevřené dlouho a kecal s kamarádem a mezi tím jsi stihl napsat že \"parádně\" Citovat
BoneDaddy Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: jarajarda Hodne jsem vahal mezi 16 a 17, ale 17 jsou gumy drahy jako prase a taky v TP mam jen 16, takze to bude asi nejrozumnejsi volba. Jeste tak to ET dostat na nulu... ET takhle stačí. Dozadu 15mm podložky a bude. A drahý gumy????? :myslim Citovat
jarajarda Odesláno 21. únor 2009 Autor Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: jarajarda Hodne jsem vahal mezi 16 a 17, ale 17 jsou gumy drahy jako prase a taky v TP mam jen 16, takze to bude asi nejrozumnejsi volba. Jeste tak to ET dostat na nulu... ET takhle stačí. Dozadu 15mm podložky a bude. A drahý gumy????? :myslim Continental Conti Sport Contact 2. Nechci žádný typu Hankook atd.. Citovat
BoneDaddy Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: jarajarda Kde je ta fotka s tou 306? Zmizla svině. Continental? Continental FR ContiSportContact 3 skladem >20 ks pneu k dodání do 24 hodin rozměry: 225/45 R17 rychlost: Y (300 kmh-1) nosnost: 91 (610 kg) koupit pneumatiku za 3128 Kč s DPH Mě to nepřijde nejhorší. Jen pro informaci, na tom kabriu jsou to 17\" a vypadají malý. Citovat
Neon Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 16tky jsou až až dostačující a kor na naše COOL cesty. Když nemáš auto (jenom) na parádu a nechceš ztratit z Francouzskýho pohodlí, tak osobně bych tam dal maximálně 205/55/16 já mám Dunlop SP 9000 a jsou to zatím nej gumy, co jsem kdy na autě (letní) měl, až na to, že ubývají před očima, ale to je daň za to, jak seděj Jiná je, když chceš mít auto na svižný projetí a tuning, a snižuješ-li podvozek a pod, tak stejně ztratíš pohodlí, tak tam už je to jedno a narval bych tam klidně i 18tky ale pro civilní ježdění 16 a STOP Na fotce bejvalka s DOTZ DAYTONAMA v 16tkách Citovat
BoneDaddy Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: Neon Jiná je, když chceš mít auto na svižný projetí a tuning, a snižuješ-li podvozek a pod, tak stejně ztratíš pohodlí, tak tam už je to jedno a narval bych tam klidně i 18tky ale pro civilní ježdění 16 a STOP To je pravda, ale on si s tou ropou může dovolit už mnohem širší pneu s větším profilem než já a to už taky bude znát. Citovat
Neon Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 O tom to není ... ta ropa utáhne skoro cokoli a nepozná to na výkonu auta. Já psal, že čím je kolo větší -> zákonitě menší profil gumy (kor, když by si dal třeba širší gumu s podložkama), tak se ztrácí komfort z jízdy francouzským autům vlastní... A tak to prostě je. A jak ty píšeš, že si může dovolit širší pneu s větším profilem, to je sice pravda, ale měl by rozhodně volit alternativu zákl. rozměru 195/65/15 pakliže nechce aby mu kecal tacho. Takže klidně si může dát třeba 215/55/16, když se mu tam vejdou, ale bude tam nějaký to % rozdíl;) Citovat
barmann Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Když jsme u těch pneumatik, tak tohle by byla moje jasná volba: Goodyear F1 GSD3 skladem >20 ks pneu k dodání do 24 hodin rozměry: 225/45 R17 rychlost: W (270 kmh-1) nosnost: 91 (610 kg) koupit pneumatiku za 2623 Kč s DPH Citovat
čakom Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: jarajarda Hodne jsem vahal mezi 16 a 17, ale 17 jsou gumy drahy jako prase a taky v TP mam jen 16, takze to bude asi nejrozumnejsi volba. Jeste tak to ET dostat na nulu... [upravil dne 21/2/09 jarajarda] co jsem se ptal na stk tak mi řekli že na novej model povolí max 17\" a na starej max 16\". takže pokud budeš mít typovej list tak by neměl být problém zapsat 17\" Citovat
jarajarda Odesláno 21. únor 2009 Autor Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: jarajarda Hodne jsem vahal mezi 16 a 17, ale 17 jsou gumy drahy jako prase a taky v TP mam jen 16, takze to bude asi nejrozumnejsi volba. Jeste tak to ET dostat na nulu... [upravil dne 21/2/09 jarajarda] co jsem se ptal na stk tak mi řekli že na novej model povolí max 17\" a na starej max 16\". takže pokud budeš mít typovej list tak by neměl být problém zapsat 17\" Tak to zapsání bych tak neřešil, ale proti 17 mluví u mne přesně ty argumenty, co psal Neon, já to auto mám na ježdění a na to jsou myslím 16\" plně vyhovující, uvidím, třeba mi někdy hrábne a 17 si pořídím:D Ne že by se mi to na 17 nelíbilo, to rozhodně jo.. Citovat
čakom Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: čakom Původně zaslal: jarajarda Hodne jsem vahal mezi 16 a 17, ale 17 jsou gumy drahy jako prase a taky v TP mam jen 16, takze to bude asi nejrozumnejsi volba. Jeste tak to ET dostat na nulu... [upravil dne 21/2/09 jarajarda] co jsem se ptal na stk tak mi řekli že na novej model povolí max 17\" a na starej max 16\". takže pokud budeš mít typovej list tak by neměl být problém zapsat 17\" Tak to zapsání bych tak neřešil, ale proti 17 mluví u mne přesně ty argumenty, co psal Neon, já to auto mám na ježdění a na to jsou myslím 16\" plně vyhovující, uvidím, třeba mi někdy hrábne a 17 si pořídím:D Ne že by se mi to na 17 nelíbilo, to rozhodně jo.. to je na tobě co si tam dáš. je to jen a jen o zvyku. Citovat
jarajarda Odesláno 21. únor 2009 Autor Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: čakom Původně zaslal: jarajarda Hodne jsem vahal mezi 16 a 17, ale 17 jsou gumy drahy jako prase a taky v TP mam jen 16, takze to bude asi nejrozumnejsi volba. Jeste tak to ET dostat na nulu... [upravil dne 21/2/09 jarajarda] co jsem se ptal na stk tak mi řekli že na novej model povolí max 17\" a na starej max 16\". takže pokud budeš mít typovej list tak by neměl být problém zapsat 17\" Tak to zapsání bych tak neřešil, ale proti 17 mluví u mne přesně ty argumenty, co psal Neon, já to auto mám na ježdění a na to jsou myslím 16\" plně vyhovující, uvidím, třeba mi někdy hrábne a 17 si pořídím:D Ne že by se mi to na 17 nelíbilo, to rozhodně jo.. to je na tobě co si tam dáš. je to jen a jen o zvyku. Částečně ano, ale kdybys viděl tu cestu kterou máme k baráku... Hlavně kdyby ty moje favority měl někdo na 406 a viděl bych, jak to vypadá in natura:D:D Citovat
jarajarda Odesláno 21. únor 2009 Autor Odesláno 21. únor 2009 Jo, píšeš \"repráky na cestě\", budeš dávat dozadu do originál výřezů pro repro nějaký jiný, nebo děláš do plata díry? Zajímal by mne průměr zadních a předních repro, předpokládám že to máš změřený a já mám auto v garáži a doma Justynu, tak by mi to celkem usnadnilo práci, dík:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.