Lefa Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Cus, prosim o radu. spousti se mi po urcitych intervalech ventilator ale teplota je v poradku nemrznouci mam taky dolitou nevim cim to muze byt. Diky:D Citovat
ozzy56 Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 on se po čase problém objeví sám--zatím ho nechej ,ať si žije svým vlastním životem...(ten ventilátor) Citovat
Lefa Odesláno 21. únor 2009 Autor Odesláno 21. únor 2009 Jenze kdyz se mi to stalo tak se mi na pristrojovce rozsvitila stopka. Citovat
ozzy56 Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: Lefa Jenze kdyz se mi to stalo tak se mi na pristrojovce rozsvitila stopka. to by mohlo souviset s přehřátím--ale píšeš teplota OK--podívej se na čidlo ventilátoru--jestli nejsou zoxidované kontakty Citovat
agresssor Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 jop mam uplne stejnej problem akorat na 406 ce... Citovat
Holda Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 mě to dálo taky vyměnil sem čidlo a je to OK ale už nevím jakou mělo barvu ale řešilo se to tu celkem nedávno Citovat
agresssor Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: Holda mě to dálo taky vyměnil sem čidlo a je to OK ale už nevím jakou mělo barvu ale řešilo se to tu celkem nedávno Cidlo teploty chladici kapaliny?? Citovat
stafflik Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Stávalo se mi taky že se spinaly ventilátory sami od sebe kdy se jim zachtělo. Pak sem přišel na to, jak sou mezi ventilátorama tři relátka, tak z jednoho mi vyskočila ta platová kritka. Pak tlačila na relátko a to spinalo ventilátory podle toho jak se zrovna moc ta kritka natlačila na relátko. Ale to nesvitila STOP signálka... Citovat
demi Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 ja mel stejny problem i stopka svitila obcas me to delalo hnede cidlo (u termostatu )mam .1.9 TD+Klima Jaky mas motor? tak uz to dela znova a stopka sviti taky musim na relatka a bitronic a cidlo oleje necim to byt musi!!!!! [upravil dne 23/2/09 demi] Citovat
Lefa Odesláno 3. březen 2009 Autor Odesláno 3. březen 2009 Cus vymenil jsem cidlo ventilatoru a termostat. Ted je to OK. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.