plaz Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 chci se zeptat proc mas vertex tys tam pracoval nebo pracujes docela meto zajima ja ten podnik znam docela osobne za davnych dob . plaz Citovat
plaz Odesláno 20. únor 2009 Autor Odesláno 20. únor 2009 ja se omlouvam ale ten podnik na me zanechal urcite vzpominky a nechal jsem se unest poslu to na U2U omlouvamse Citovat
Medvěd Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Domnívám se, že fa VERTEX je v Hradci Králové a vyrábí mj. skelnou tkaninu, která se používá třeba při laminování. Jinak já znám ještě kanoe VERTEX http://jerryweb.info/fotkovnik2/03/ploucnice/dscf0069.jpg byly doby, kdy na našich řekách jezdily pouze VERTEXky a Vydry Citovat
Neon Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Myslim, že vertex má nick podle nějakýho kola, nebo co? Kdysi mi to řikal, ale nějak mi to vypadlo ... Jo a příště opravdu dotazy tohoto typu směřovat osobně ... Díky:papa Citovat
Hafity Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 VERTEX je také v Jirkově u Chomutova.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.