Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

je mi to zahada, nekdy mi spojka klozne, ale nema to vliv na to jestli jezdim s karou,,, prece kdyby byla spojka v pici tak s plne zatizenou karou(vozim kone a drevo) by musela klouzat porad,, pedal mi zabira od pulky na horu. sestelovat asi nejde?? kolik stoji, aje pouze original nebo je i neco levnejsi mam najeto 219000km, prosim poradte

Odesláno

Pokud ti někdy klouzne a někdy ne, bude spojka pravděpodobně načatá. Mě to dělalo také a co jsem si všimnul, docela záleželo na otáčkách a \"těžké noze\". Co se týká najetých km, tak takový všeobecný počet km na navou spojku u 406 je právě kolem těch 200tis. Ale samozřejmě záleží na stylu jízdy atd. S penězma ti neporadím, protože u mě to nakonec stálo mnohem víc, než se původně zdálo - dělala se nakonec i převodovka a ta cena byla něco mezi 25-30tis. Díly machanik použil co si pamatuju origo a na spojku byla něco druhovýroba. Víc ti neporadím, ale určitě se tu ještě někdo objeví a řekne ti víc . . . . .

Odesláno

Blbost spojka na 80kW HDI ( myslím ti komplet sadu ) Valeo pořídiší do šesti tisíc max. Koukni na http://www.automaxhulín.cz sekce, ceník Xantia pokud máš novější rok výroby Tvé 406 než 2001 tak pak už spíš ceník C5. Zavolej Zdeňkovi Tobolíkovi, odkaž se, že Ti dal kontakt Xantiak a určitě se s ním domluvíš, asi Ti nedá úplně cenu jaká tam je, protože nejsi členem našeho klubu, ale určitě furt velmi slušnou. Normální cena práce za výměnu spojkové sady je 1500-2000,-Kč.

Jinak ještě doporučím firmu http://katalog.mjauto.cz s nima mám takyd obré zkušenosti.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...