vix Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Původně zaslal: aka ne, zatim mu je devatenact...jsi zklamany? otázkou je kolikrát ... Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 vnimam to jako reklamu P-C facebook ma sve odpurce i sve priznivce ja se radim neutralne ale faktem je, ze jsem tam sehnal spoustu mych spoluzaku a davnych pratel, o kterych jsem uz moc dlouho neslysel a v tom to vnimam jako velmi pozitivni vec. howgh Citovat
elton Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 Fackabook mě nic neříká a nebere mě. Citovat
jofo Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 Ja tiez kxichtovu knihu nechapem a moc tomu nerozumiem a pride mi to take chaoticke. Neviem kde co je a tak. Ale to chce cas. Citovat
peugeot09 Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 Facebooku a podobným projektům se budu bránit do konce svého života. Nechápu hňupi, kteří se tam hromadně registrují. Citovat
jofo Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 No to vies pokial dnes nie si freecoolin tak to mas potom tazke. Citovat
elton Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 jednou bych chtěl, aby mi někdo vysvětlil smysl toho fackaboocku. Citovat
peugeot09 Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 Dobrovolně o sobě zveřejnit veškeré informace je přece COOL. Už jen zbývá, aby to ti naši voli uzákonili jako povinnou věc. To se pak budou dít věci. Nic proti vám \"fejzbukáři\", ale zfanatizované stádo by mělo být postříleno. Citovat
Kurt Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Bububu! Facebook! Bububu! Všechny informace! Bububu! Blbci! Reálně je to tak, že informace, které nikomu nedáte, se nikdo nedozví. A na Facebooku rozhodně není povinnost zveřejňovat \"veškeré informace\". Citovat
Medvěd Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Původně zaslal: Kurt Bububu! Facebook! Bububu! Všechny informace! Bububu! Blbci! Reálně je to tak, že informace, které nikomu nedáte, se nikdo nedozví. A na Facebooku rozhodně není povinnost zveřejňovat \"veškeré informace\". Nemám slov, proto Citovat
AKCZ Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Tak tak.. je vec kazdeho co zverejni.. naopak vic se clovek dozvi pres google nez pres facebook a proti googlu tolik krivych slov neslysim.. Citovat
peugeot09 Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Věc každého to bude do té doby, dokud ti naši voli nepřijmou zákon, ve kterém budou jasně definované údaje, které bude muset každý občas téhle země vyplnit...profil jako takový bude samozřejmě zákonná nutnost. Je to hudba budoucnosti, ale stejně k tomu jednou dojde. Ale to vem čert. Hlavně že je P-C na fejzbuku. Citovat
budvar Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Dycky mě fascinujou některý histerky, který sou vždy proti a proti všemu. Přitom stejně všude lezou Je to i s internetem obecným... Dnes už ho má doma každej blbec a řeší se, jak se děti dostávají k věcem, na který maj rozhodně ještě dost času a nebo se dostanou do kontaktu s úchylama Nikdo nenutí nikoho mít doma internet, natož se registrovat na Facebooku a podobně. Rodičům taky nikdo neříká, aby nechali svý dítka celý dny vysedávat u počítače na internetu nebo hrát hrý, kde krev teče proudem... Stejně jako pokud maj rodiče zbraň tak jí taky nenechávaj na hřebíčku u dveří Nikdo nikoho do ničeho nenutí Zvlášť ta poslední vlna hysterie kolem Facebooku mě fascinuje Citovat
Kurt Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 ....a e-maily přitom píší všichni. Citovat
budvar Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Už od dob kouřových signálů přes dopisy až po dnešní emaily nebylo zaručený, že se informace nedostane do neoprávněných ruk - viz. šifry, šifrovací stroje - dneska je široká škála kódovacích mechanizmů a podobně - otázka zní, jestli provozuju natolik \"strašný\" emaily, sms, telefonáty - abych se děsil, že to \"stát\" zjistí Já teda ne P.S. odchytit SMS / EMAIL / HOVOR ti dneska zvládne kde kdo a nemusí to být tajná služba [upravil dne 17/11/09 budvar] Citovat
AKCZ Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Původně zaslal: peugeot09 Věc každého to bude do té doby, dokud ti naši voli nepřijmou zákon, ve kterém budou jasně definované údaje, které bude muset každý občas téhle země vyplnit...profil jako takový bude samozřejmě zákonná nutnost. Je to hudba budoucnosti, ale stejně k tomu jednou dojde. Ale to vem čert. Hlavně že je P-C na fejzbuku. A to jsem si myslel ze jsem paranoik PS: Je to predevsim o lidech.. a to nejen to co zverejni ale i jak nalozi se zjistenymi informacemi.. je to oboustranne a bud se to naucime nebo ne [upravil dne 17/11/09 AKCZ] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.