Kekros Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Nedávno zamrznul alternátor a netočil se. Ovšem to nikdo nevěděl, tak se nastartovalo a začlo to pískat a kouřit. Pak jsem ho rozhýbal a frčí to dál, ale od té doby se už najelo asi 100 km a pořád se zdá, že je v interiéru cítit, jakoby se něco pálilo ( přesněji řečeno spálená guma ). Sice se nejedná o Peugeota, ale benzín jako jsem měl to je taky. Nevíte co by tam mohlo být cítit ? Řemen vůbec nepíská, vše vrčí tak jak má. Citovat
rosta12345 Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 a neni ten alternator spiš přidřeny a ne zamrzly o zamrzlem alternatoru jsem jeste neslysel ? Citovat
Kekros Odesláno 19. únor 2009 Autor Odesláno 19. únor 2009 Řemen jsem neměnil, ale asi budu muset. Nevim co jinýho by tam smrdělo:myslim Na alternátor celý týden, co auto stálo, kapala voda. Když jsem ho rozhýbával, tak v něm byly kusy ledu a hned jak se vypnul motor, tak na altík spadlo zase pár kapek vody - začal syčet protože byl vařicí. Už jsem nad něj dal kousek plechu, aby se to už neopakovalo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.