wooody Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Mám na vás 2 dotazy..... Stane se něco když natankuju do 306 vervu 100?? A dá se někde na klubu sehnat nějaká pěkná samolepka peugeot clubu?? Citovat
ozzy56 Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Původně zaslal: wooody Mám na vás 2 dotazy..... Stane se něco když natankuju do 306 vervu 100?? A dá se někde na klubu sehnat nějaká pěkná samolepka peugeot clubu?? já bych to nedělal--pojede to rychle,potichu a bude mít malou spotřebu...:D na klubu se klubová samolepka sehnat dáá Citovat
vendelinek Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Tak třebas nálepky jsou v E-shopu na hlavní straně Citovat
wooody Odesláno 18. únor 2009 Autor Odesláno 18. únor 2009 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: wooody Mám na vás 2 dotazy..... Stane se něco když natankuju do 306 vervu 100?? A dá se někde na klubu sehnat nějaká pěkná samolepka peugeot clubu?? já bych to nedělal--pojede to rychle,potichu a bude mít malou spotřebu...:D na klubu se klubová samolepka sehnat dáá já sem si to myslel ale někdo mi říkal že ten 100 oktan prej škodí motoru.... Přidě mi to jako blbost ale jistota je jistota Citovat
Ferry Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Původně zaslal: wooody Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: wooody Mám na vás 2 dotazy..... Stane se něco když natankuju do 306 vervu 100?? A dá se někde na klubu sehnat nějaká pěkná samolepka peugeot clubu?? já bych to nedělal--pojede to rychle,potichu a bude mít malou spotřebu...:D na klubu se klubová samolepka sehnat dáá já sem si to myslel ale někdo mi říkal že ten 100 oktan prej škodí motoru.... Přidě mi to jako blbost ale jistota je jistota motoru to neskodi, ale u takovehleho motoru, kterej na to neni stavenej a ma predepsane palivo natural 95 jsou to v podstate zbytecne vyhozeny penize a placebo efekt vice treba zde http://www.dfens-cz.com/oldschool/clanek.php?clanek=2006021903 Citovat
wooody Odesláno 18. únor 2009 Autor Odesláno 18. únor 2009 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: wooody Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: wooody Mám na vás 2 dotazy..... Stane se něco když natankuju do 306 vervu 100?? A dá se někde na klubu sehnat nějaká pěkná samolepka peugeot clubu?? já bych to nedělal--pojede to rychle,potichu a bude mít malou spotřebu...:D na klubu se klubová samolepka sehnat dáá já sem si to myslel ale někdo mi říkal že ten 100 oktan prej škodí motoru.... Přidě mi to jako blbost ale jistota je jistota motoru to neskodi, ale u takovehleho motoru, kterej na to neni stavenej a ma predepsane palivo natural 95 jsou to v podstate zbytecne vyhozeny penize a placebo efekt vice treba zde http://www.dfens-cz.com/oldschool/clanek.php?clanek=2006021903 takže se to bude chovat pořád stejně?? Nebude to tišší a ani menší spotřeba?? Citovat
ozzy56 Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 ten tvůj motor prostě neumí využít toto palivo--musel by být jinak seřízen--výsledek by stejně neodpovídal vloženým prostředkům... Citovat
georgegg Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 motoru to neskodi, ale u takovehleho motoru, kterej na to neni stavenej a ma predepsane palivo natural 95 jsou to v podstate zbytecne vyhozeny penize a placebo efekt vice treba zde http://www.dfens-cz.com/oldschool/clanek.php?clanek=2006021903 dobrej článek:super Citovat
Venca 306 Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Takže jestli jsem to správně pochopil, tak u mýho motoru s detonačním čidlem a o trochu větším kompresním poměrem to smysl má, i když jen malej. Nebo se pletu:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.