matatko7 Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Nestretli ste sa niekto s podobnym problemom? Po otoceni kluca normalne nazhavi, starter toci motorom, ale tazko chyta. Ked po niekolky pokusoch chyti tak klepe ( ako benzin 4 valec ked ide na 3 valce ) - vynechava. Trocha sa zohreje a je vsetko OK. Aj startuje potom v pohode. Teraz bolo - 11 stupnov a uz mi vobec nechytilo. Prave som objednany na STK a teraz toto. Dakujem za rady Citovat
marko306 Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 skus nazhavit na 2-3x a uvidis. Ak ti to chyti lepsie tak mas odydene zhavice pravdepodobne. Citovat
matatko7 Odesláno 18. únor 2009 Autor Odesláno 18. únor 2009 Dakujem, to aj robim ked je zima vzdy zhavim 2 - 3 krat a az potom startujem. Bude to nieco zlozitejsie. Citovat
marko306 Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 mozno ich mas uz uplne v prdeli. Vyber jeden zhavic a napoj ho na baterku len tak a behom do 5 sek. by sa ti mal na konci rozhavit, ak ani to tak ti moze zamrzat nafta. Kde tankujes? Citovat
matatko7 Odesláno 18. únor 2009 Autor Odesláno 18. únor 2009 Zhavice som mal vonku asi pred 3 mesiacmi a vsetky boli OK, tankujem na Slovnafte a do nafty na zimu pridavam aj SUPER DIESEL ADITIV proti zamrzaniu nafty atd. Ale tiez uvazujem ze ich znova skontrolujem. Citovat
marko306 Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 hm... vzorny majitel. Pežot musi mat s teba radost. Uz ma napada, len rele zhavenia. Ak ani to tak ja som sa vycerpal:( [upravil dne 18/2/09 marko306] Citovat
matatko7 Odesláno 18. únor 2009 Autor Odesláno 18. únor 2009 Dakujem za rady Marko. Skusim to rele - vies mi poradit kde sa to nachadza - este som sa s tym nestretol. Dakujem Citovat
marko306 Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 no na 206-stke nevim de to je ale ja to mam na vodicovej strane za baterkou pod posilovacom brzd. Malo by to byt ono. Nech ma volajado opravy ak nie. Ale 206 by to hadam mala maj tak isto alebo aspon priblizne. A takto to vipada Citovat
holub Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 zdravim vsechny! tak presne takovy problem sem mel aj ja,a uz sem si chtel koupit novu baterku,pak v servisu sem si nechal zkontrolovat zhavice a bylo to jasny:D.startoval sem jen na 2 zhavice,dal sem tam novy a vse je o.k. Citovat
mxmen Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Začni s tím nejjednodušším, odpoj kabel co jde na žhavičky od relé, spoj na plastovém sání motoru zboku od baterky a proměř přes zkoušečku při zaplém klíčku ,pak žhavičky jednu po druhé. Kámoška měla nedávno stejný problém a nakonec motor neměl tlaky na dvou válcích(ventily bez vůle). Chovalo se to stejně první start s problémy, pak už to chytalo celý den,ráno první start opět problém. Citovat
syrrius Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 muj stejny problem.rano start tak na 3x a pak v poradku kdyz nastartovalo na poprve tak na 3 valce.....taky zhavici civky asi mesic stare....problem vyresilo okpojit kabely-zapojit kabely k civkam.... Citovat
ROpa Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Původně zaslal: matatko7 Dakujem za rady Marko. Skusim to rele - vies mi poradit kde sa to nachadza - este som sa s tym nestretol. Dakujem pred tym nez s nim zacnes cokolvek robit si over ci ti to vobec zhavi, odskusaj zhavice ako ti tu chalani pisali a dalej zober multimeter a meraj ci ti na tie zhavice ide stave ked zhavis. Malo by tam ist napatie baterky pocas toho ako svieti kontrolka zhavenia, a este aj po jej zhasnuti 10-14 sekund... Citovat
matatko7 Odesláno 3. březen 2009 Autor Odesláno 3. březen 2009 Ahojte, tak som znova skontroloval zhavice a jeden z nich bol nefunkcny. Jeden mechanik mi poradil ze je dobre vymenit vsetky zhavice, lebo sa menia ich vlastnostia a tie dalsie si nechat na vymenu. Tak som to aj urobil a startuje bez problemov. Dakujeme vsetkym za rady. Matus Citovat
MartinR Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Jestli měnit všechny při jedné přepálené žhavce bych se docela přel.Poprvé jsem měnil 1x při 70000km a druhou při 95000km.Zbylé dvě jsem měnit nemusel. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.