Marlin Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 mam takovy mensi dotaz. V praci pouzivame Lotus notes 7 a v nem je funkce okamzitych zprav (takove kecalek) A me jde o to, jestli jde nejak pridat kontakt z venku (mimo firmu, co nepouziva firemni mail) treba nejak propjit na jaaber nebo ICQ Citovat
MJSytic Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 A já myslel, že ty blbý Lotusy používáme jen my ... Poradit ti nedokážu. Já se s tímhle softem doposud neskamarádil a ani neskamarádím:( Citovat
simas Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 my ho pouzivame taky. no podle me to na ICQ ani nic podobneho pripojit nelze, jelikoz aby jsme mohli mit na firemnich cestach kontakt s rodinou tak nam to v praci zaridili jinak (sloziteji). Takze pokud by to slo tak bysme to nemeli zarizene tak slozite. Citovat
Supersonic Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Možné to určitě bude, ale myslím, že docela složité...Vím, že to jde na Blackberry, co má naše vedení, tam to kupodivu problém není...A kvůli tomu i Notesy...Jsem rád, že je nepoužívám sám:aut I když popravdě, zlatý Outlook:( A jak píše simas, notesy se instalují většinou tam, kde je vyžadováno zabezpečení a žádný externí přístup, takže pokud nejsi zrovna data admin, tak v práci bych to viděl bez šance:bojim Citovat
gedu Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 My ho máme v práci tiež a musím konštatovať že nič moc to nie je. Myslím si že to je presne ako napísali simas a Supersonic, je to kvôli bezpečnosti takže v práci ti to asi nepôjde:( Citovat
KIRRA Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Ano jde ale az od vyšší verze, nová vyjde teď v polovině března už i v češtině 8.5 a tam už se dají přidat i kontakty z venku - Sametime používáme v práci a super, teď jedeme na 8.0 verzi, a už pomalu začínám LoNo docela mít ráda. Co se týče BlackBerry Bold 9000, který mám - tak taktéž, až od 8.5 verze Domino LoNo... Pokud jsou dotazy sem s nima, ted jsem se účastnila Lotus Cafe v Brně a infa mám habakuk Hezký den všem... Citovat
ajven Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 My tiež máme v práci 7mičku verziu. Používam Sametime na pokec, ale iba s kolegami z iných krajín. Teda aj s jedným z našej firmy. Ale skôr cudzinci ho používali na rýchlu odpoveď ak sa chcú porozprávať, alebo poradiť. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.