tibor Posted September 30, 2002 Share Posted September 30, 2002 Caute pezotaci. Chcel som minule natankovat plnych 50l jak je to napisane v manuali. Rucicka bola uz na nule, ked som dosiel na pumpu a zacal tankovat. Pistol mi vypla pri 43,5 litroch , ledva som tam dostal 45. Ako je to s tou nadrzou? Kolko sa podarilo nacapovat vam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek V. Posted October 1, 2002 Share Posted October 1, 2002 Zalezi, jak mas nastaveny ukazatel paliva, protoze muzes klidne na nulu najet jeste treba 50km. Zkus to tak, ze vyjedes nadrz do sucha a uvidis kolik na tu nulu najedes. Hlavne si vem s sebou plny kanistr. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleš Kašný Posted October 2, 2002 Share Posted October 2, 2002 Já do 206 liju v létě i 51 litrů ale jakmile se ochladí tak se nedostanu nad 47. S tím vyjetím nádrže do sucha bych to moc nezkoušel, varovali mě v servisu že pokud mi dojde benál tak se blokne počítač a musím do servisu, nevím co je na tom pravdy zatím jsem to nezkoušel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LK7R Posted October 3, 2002 Share Posted October 3, 2002 No ja tam nacpal asi 52l je pravda ze vzdy sem dojel na pumpu a mel jsem dojem ze bych uz nenastartoval . Jinak az zkusis priste tankovat tak natankuj pockej tak 10s a poradne zahejbej autem ... natlacis tam dalsi 2-3 litry ... a takhle to opakuj tak 2x vickrat to nema smysl. Nejspis je tam nejakej ohyb nebo tak neco protoze vzdy kdyz zahoupes autem tak tam natlacis dalsi benzin. Taky sem mel ten problem a i v aute mi rucicka naukazuje uplne na max kdyz mi pistol vyplivne ze uz je plna. Jen jednou sem mel rucicku uplne nahore a to kdyz sem provedl vyse popsanou zalezitost s houpanim auta (tankoval jsem v plzni ... benzin za 22.9 ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor Posted October 7, 2002 Author Share Posted October 7, 2002 Ten trik poznam, ale myslel som, ze plati len na skodovky. Ok vyskusam to. Poriadne tu svoju 206ku rozhybem ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LK7R Posted October 8, 2002 Share Posted October 8, 2002 ted sem nedavno zase tankoval 52,18litru ... zjistil jsem taky ze se da klidne jet i pod to siroky policko na mezici benzinu tzn doku clovek nastartuje a hejbne se rucicka benzino-merky tak tam neco je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor Posted October 10, 2002 Author Share Posted October 10, 2002 Ked natankujes uplne uplne do plna, nejde ti rucicka az za to posledne siroke policko , alebo je v strede toho pola? Ono je dost siroke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P205XR Posted October 11, 2002 Share Posted October 11, 2002 Myslim ze LK7R myslel druhej extrem. U moji 205 jezdim jeste kdyz mam rafiku krute pod nulou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor Posted October 11, 2002 Author Share Posted October 11, 2002 P205: Viem, ale tento "extrem" nemozem porovnat, lebo sa bojim vyjazdit nadrz do prazdna, jak to pisal Ales. Takze chcem porovnat aspom ten druhy "extrem", plna nadrz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted October 11, 2002 Share Posted October 11, 2002 P205XR: ja taky a vis cim to je? je ohnuta rucicka na meraku benzinu Ja ted jezdim 1/4 nadrze pod nulou a teprve pak mi problikne rezerva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P205XR Posted October 14, 2002 Share Posted October 14, 2002 Vostik: No vohnutou ji mas mozna ty ale ja ji mam rovnou. Nadrz je sucha kdyz jsem tak 3-4 mm pod nulou. Kdyz je plna tak je yase lehce nad plnou. Je to proste tak. Ale ta moje rafika si stejne dela co chce. Treba natankuju tak pulku nadrze a hned po natankovani rafika vylitne nahoru a po klidne jizde se nekde ustali ale kdyz mu nakladam tak proste zaleze na nulu a sedi tam a nechce se ji pracovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LK7R Posted October 17, 2002 Share Posted October 17, 2002 no kdyz mam plnou tak je rucicka teste pod tou sirokou horni carou ... ale uz se mi jednou poradilo mit rucicku srovnanou s horni starnou ty tlusty horni cary ... at nadrz je fakt zacarovana takze nezbejva nez zkouset ale pripada mi ze ukazuje co chce. Nadrz je temer prazdna kdyz mas rucicku asi tak 2mm pod spodni sirokou carou (nemam kanystr takze sem to nezkousel vyjet uplne) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JR Posted October 17, 2002 Share Posted October 17, 2002 Tohle je fak dobra debata. Moje 306 ma nadrz na 60 a ja jsem minulej tejden u pumpy nabral 65 litru nez vypla pistole. Takze bude jsou Peugeoti zacarovany, nebo ty benzinky maji divne zkalibrovany stojany. Ja bych se priklanel k ty druhy moznosti .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted October 18, 2002 Share Posted October 18, 2002 Souhlas s JR 2.moznost vitezi Bohuzel [Editováno 10/18/02 voštík] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts