rudipd Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Ahojte vsetci neviete niekto kde by som sa dozvedel nieco o kvalitach nasich PHM? Alebo ake su vase nazory pripadne skusenosti.Ja chodim na Shell ale pocul som ze aj OMV su dobry.Asi nieje dobre pre motor ked sa strieda cerpacia stanica co vy na to? Za vase nazory vam vopred dakujem Citovat
pastorek Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Základné druhy PHM sú všade rovnaké. (z jednej rafinérie) Kvalita konkrétneho produktu závisí hlavne v obsluhe a v stave technológie čerpačky. Rozdiely medzi značkami sú iba pri ich produktoch. Nejaké info o testoch nájdeš i tu pri použití hľadania. Citovat
dzavel Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Popis kvalitních pump pro čr je tady. Jestli se tomu dá věřit:myslim. Citovat
dolly1010 Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Já jednou tankoval v Agru (Žamberk) a auto potom tak divně smrdělo a nejelo. Od tej doby jsem tam netakoval a vše je v pohodě Citovat
martin.g Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Ja od jiste doby do sve stare Felicie tankoval jen u benzinek Shell, OMW a podobnych. Tankuju vzdy plnou a jedu s ni az do rozblikani hladoveho oka. Jednou jsem natankoval dvakrat po sobe v jakesi benzince na vsi jejiz jmeno si uz nepamatuju, ale cena byla oproti velkym velice nizka, coz mne uz hned melo odradit. Auto jelo o poznani hure a i pocet najetych km na nadrz byl o neco nizsi nez bezne. Takze alespon ja tankuju jen u velkych benzinek typu Shell, OMW a podobne. Ono to, ze nektere vesnicke benzinky maji nizkou cenu asi o necem vypovida. De sveho \"noveho\" Peugeota uz nic jineho neleju Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Neviem ci viete citat, ale on je zo Slovenska, tak sa asi nepyta na ceske pumpy... Ja tankujem na OKI 95 ku MAXI SPEED , uz dlho, a som spokojny. Cena je iba torsicka vyssie, a auto je hlavne znatelne tichsie, ako ked tankujem OMV alebo Shell klasiku ... Citovat
martin.g Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 No cist vime, ale kvalita PHM v CZ a SK, co se tyce treba nazoru \"znackove\" a vesnicke benzinky je podle mne stejna... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 To bolo smerovane pre dolly a dzavel, tvuj prispevek sem ani nevidel, kdyz sem zacal psat Citovat
dzavel Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Však jsem taky napsal pro čr (pokud si chtěl pouze sk, tak sry), ale je to tak jak píše martin.g. Vesnické pumpy jsou naprd (někdy bych řek, že i pumpy hypermarketu). Citovat
dolly1010 Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Původně zaslal: Lubk0 To bolo smerovane pre dolly a dzavel, tvuj prispevek sem ani nevidel, kdyz sem zacal psat Co kdyby chtěl jet do ČR? Citovat
PnR Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 pri tescu som tankoval len 2 razy.. prvy a posledny, auto potom nechcelo startovat atd.. najcastejsie tankujem na agipe, esse, slovnaft, mam aj shell kartu ale netankoval som tam uz dlho. raz som bral aj na omv a mam pocit ze tam bol benzin najkvalitnejsi(aj najdrahsi vtedy ) Citovat
marko306 Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 ja este ked som mal kachle(favorita) tak som tankuval v metre asi 2-3x, tak som si myslel, ze kachle mi uz dokuruju. Horsie ranne starty, vacej to zezralo a tak. Vyjazdil som to a isiel som na normalnu pumpu a uz kachle zacali zas kurit, menej papat a aj krasne startuvali. A co sa tyka nafty tak asi tie nemecke a rakuske pumpi su lepsejse. Ale to len ako info, na naftu si sa nepytal a ja to musiiim povedat! Citovat
Qcko Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Ja tankujem len na Shell a Slovnaft, sice par halierov navyse, ale je to poznat...najhorsie skusenost s Tescoshitom (nejaka tekutina so zapachom benzinu, ale co to je:myslim) no a znamy natankoval na OMV, auto mu neslo, myslel ze nieco s motorom, vyplachli mu nadrz, dali iny benzin a auto slapalo ako hodinky:D...ale ono to skor zalezi od majitela tej ktorej pumpy podla mna:roll Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.