Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, stiahol som nejake mapy, len potrebujem porovnať datovu strukturu, aby som zbytocne nevyhadzoval CD. Vie niekto, ako má vyzerať obsah CD? Myslím niečo také ako

MAPPS

UPGRADE

xxxxxx.DAT

xxxxxxx.INF

...

A ešte také niečo... keď tam vložím CD s mapou, načíta ju až na tretí pokus. V prípade, že mu dám nedobré CD, mám problém... nejde von ani za svet. Musím počkať kým sa vypne ekonomod - a to trva cca 30 min.

Peugeot 307 SW, 1,6HDi, Navteq On Board, RT3, Ver. 6.63 (2005 po facelifte)

Odesláno
Původně zaslal: bnevolny

Zdravim, stiahol som nejake mapy, len potrebujem porovnať datovu strukturu, aby som zbytocne nevyhadzoval CD. Vie niekto, ako má vyzerať obsah CD? Myslím niečo také ako

MAPPS

UPGRADE

xxxxxx.DAT

xxxxxxx.INF

...

A ešte také niečo... keď tam vložím CD s mapou, načíta ju až na tretí pokus. V prípade, že mu dám nedobré CD, mám problém... nejde von ani za svet. Musím počkať kým sa vypne ekonomod - a to trva cca 30 min.

Peugeot 307 SW, 1,6HDi, Navteq On Board, RT3, Ver. 6.63 (2005 po facelifte)

Já jsem si to vypálil na RW a po odzkoušení vypálil na R.Proč si nestáneš mapy co jsou v sekci 407 download ty jsou odzkoušené:papaJinak další zbytečné vlákno:(

[upravil dne 9.2.09 Zipík]

Odesláno

No, pretože zom zohnal mapy 2007-2008, CID 22, na fore citroena pisali ze su OK (aj pre RT3) Mam celu europu rozdelenu na east-north, east-south... atd. podľa nich je tam už zmapované aj Slovensko. Inač mam tie mapy z tohto fora, ale SVK su len hlavne tahy. A konečne, prečo neskúšať novinky:D Ak by som to rozchodil, tak ich poskytnem všetkým predsa.... :roker

Odesláno

No, pretože zom zohnal mapy 2007-2008, CID 22, na fore citroena pisali ze su OK (aj pre RT3) Mam celu europu rozdelenu na east-north, east-south... atd. podľa nich je tam už zmapované aj Slovensko. Inač mam tie mapy z tohto fora, ale SVK su len hlavne tahy. A konečne, prečo neskúšať novinky:D Ak by som to rozchodil, tak ich poskytnem všetkým predsa.... :roker

Odesláno
Původně zaslal: bnevolny

V sekci download je nejnovější mapa;)jak říká očko:D

[upravil dne 10.2.09 Zipík]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...