Aleš Kašný Posted September 27, 2002 Share Posted September 27, 2002 mohl by mi někdo doporučit nejlepší kombinaci repro k rádiu Clarion 4x25W?? Potřeboval bych doladit předek se zadkem tak aby to hrálo dobře. Ve předu mám zatím jen origoš bedny a to nevím jaké jsou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LK7R Posted September 30, 2002 Share Posted September 30, 2002 Jak uz jsem psal v minulem sloupku ... JBL / Infinity stredni trida a nemuzes slapnout vedle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleš Kašný Posted October 1, 2002 Author Share Posted October 1, 2002 to.LK7R: Můžu mít repro McFan za dost dobrou cenu a když jsem je slyšel tak i ta kvalita nebyla k zahození, co ty na to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LK7R Posted October 1, 2002 Share Posted October 1, 2002 bohuzel tuto znacku jsem nikdy neslysel hrat ba ani nazev mi nic nerika ... to neznamena ze nehrajou dobre... kazdopadne ty znacky vyse znam velmi dobre a hrajou squele ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JR Posted October 3, 2002 Share Posted October 3, 2002 Repro znacky McFun jem videl a bohuzel i slysel. Vlastne by otazka mela znit, jestli tyhle repraky vlastne nejak hrajou .... fuj, ble ... ne neee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleš Kašný Posted October 4, 2002 Author Share Posted October 4, 2002 JR: díky za radu, jsem už na 90% rozhodnutý pro JBL nebo Magnat, ale ještě sjedu do Polska zdali nebude lepší cena a taky do Ostravy na autoburzu kde je celkem slušný výběr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JR Posted October 4, 2002 Share Posted October 4, 2002 Ales: Hele posli mi mejla. Jestli budes chtit, tak na JBL ti muzu sehnat 15% slevu a na Magnat asi 20%. Zalezi na typu repro jaky bys chtel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jindran Posted May 22, 2003 Share Posted May 22, 2003 ve predu jsou no name italske doporucuji je darovat nejake socce dobra varianta ke tvemu clarionu bude jiste magnat komponentni treba bp 216 do predu a bp213 nebo bp132 do zadu vse serie Bull Pover cena za predek 2700 a za zadek 2400 resp. 1400 nebo www. magnat .cz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 206WRC Posted May 22, 2003 Share Posted May 22, 2003 muzu ti prodat 2-komponentni 165mm set od Pyle /USA znacka, qvalitni/, 100W RMS/300W max, v dane cenove kategorii si troufam nenajdou konkurenci, prijdou te na 2.900,- a budes mit 1.tridni ozvuceni /teda za predpokladu, ze investujes do zesiku, ale to te stejne ceka, ver mi/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cabrio Posted May 26, 2003 Share Posted May 26, 2003 206wrc jestli masw problem se zrakem tak je mi te lito ale Ales psal o par radku vyse ze je rozhodnut pro JBl nebo Magnat a pokud se nepletu tak ty JBL jsou taky z USA. Tak nez zas budes delat chytryho tak si to nejdriv prostuduj poradne, abys vedel k cemu se mas vyjadrovat:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 206WRC Posted May 26, 2003 Share Posted May 26, 2003 dobra, hned na to vlitnu:-) Btw-rozhodnutej clovek na 90% nejede do Polska a na burzu, kde maji leda Tonsil nebo McFun ci Loudmann Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted May 26, 2003 Share Posted May 26, 2003 myslim, ze je zcela nerentabilni, abysme se k prispevkum tohoto mene inteligencne vyvinuteho jedince jiz dale vyjadrovali. Jen ho nechte, at se placa ve svych xindlech........ Ja osobne ho uz bojkotuju a neminim si zasirat svuj mozek jeho podelanejma kecama..... 206WRC: koledujes si....asi vis o co..... bud prehodnotis svuj nadrazeny pristup nebo mas po ptakach a muzes ji do...... vyber si kam to pro tebe je nejprijemnejsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MMMMM Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 Mate nekdo v aute prehravac CD.Chci se zeptat v cem mate CD ulozene.Mam je kolem 20 a v prihradce delji rachot.Slisel jsem neco o tom, ze se daji dat na stinitko proti slunci. Existuji nejake PVC boxy na CD,nemohu je sehnat.Diky za radu.Popr.kde se daji sehnat na netu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 5xM když je dáš ke stínitku nebudou se kroutit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MMMMM Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 To nevim nekde jsem slysel ze to nekdo prodava original.Ale asi mas pravdu to me nenapadlo,zalezi jek by tam dopadali slunecni paprsky.Asi nejaky PVC box do prihradky,nechci je mit venku mezi sedackama aby to nekoho nelakalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JR Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 vzdyt se prodavaji takovy latkovy obaly na 10 CD a to v pohode das do kasliku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swine007 Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 25M: nebo je má taky někdo volně jen tak pohozený a vejde se jich tam víc :D .... třeba já (a je to nejrychlejší vyndání a uklizení cédéčka) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hics Posted May 28, 2003 Share Posted May 28, 2003 To em & em\'s: Sežeň si takovej tan valcovej zasobník na 50. Normalne se na nem prodavaj CD-R. Se tomu říka \"na spindlu\" - lidově na tyči. Pak se ti můžou volně povalovalovat po autě tyhle zásobníky a trumfneš i Swineho :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
georg Posted May 29, 2003 Share Posted May 29, 2003 5M: koupil jsem takovej plasto - latkovej obal na 20 CD. stal asi 100. Kapsy, co se pripnou na slunecni clonu jsem videl taky (kolem 250kc), ale vic se mi libi ta \"tasticka\" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swine007 Posted May 29, 2003 Share Posted May 29, 2003 jo jo HICS má pravdu s tim zásobníkem na tyči .... a můžeš mít na 20cd, 50cd, 100cd ... stačí si jen vybrat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts