Jump to content

Repro

Aleš Kašný
 Share

Recommended Posts

• 7 months later...

ve predu jsou no name italske doporucuji je darovat nejake socce

dobra varianta ke tvemu clarionu bude jiste magnat komponentni treba bp 216 do predu a bp213 nebo bp132 do zadu vse serie Bull Pover cena za predek 2700 a za zadek 2400 resp. 1400 nebo www. magnat .cz

Guest 206WRC

muzu ti prodat 2-komponentni 165mm set od Pyle /USA znacka, qvalitni/, 100W RMS/300W max, v dane cenove kategorii si troufam nenajdou konkurenci, prijdou te na 2.900,- a budes mit 1.tridni ozvuceni /teda za predpokladu, ze investujes do zesiku, ale to te stejne ceka, ver mi/

Guest Cabrio

206wrc jestli masw problem se zrakem tak je mi te lito ale Ales psal o par radku vyse ze je rozhodnut pro JBl nebo Magnat a pokud se nepletu tak ty JBL jsou taky z USA. Tak nez zas budes delat chytryho tak si to nejdriv prostuduj poradne, abys vedel k cemu se mas vyjadrovat:D:D:D:D

Guest 206WRC

dobra, hned na to vlitnu:-)

Btw-rozhodnutej clovek na 90% nejede do Polska a na burzu, kde maji leda Tonsil nebo McFun ci Loudmann

myslim, ze je zcela nerentabilni, abysme se k prispevkum tohoto mene inteligencne vyvinuteho jedince jiz dale vyjadrovali. Jen ho nechte, at se placa ve svych xindlech........

Ja osobne ho uz bojkotuju a neminim si zasirat svuj mozek jeho podelanejma kecama.....

206WRC: koledujes si....asi vis o co..... bud prehodnotis svuj nadrazeny pristup nebo mas po ptakach a muzes ji do...... vyber si kam to pro tebe je nejprijemnejsi :P

Guest MMMMM

Mate nekdo v aute prehravac CD.Chci se zeptat v cem mate CD ulozene.Mam je kolem 20 a v prihradce delji rachot.Slisel jsem neco o tom, ze se daji dat na stinitko proti slunci. Existuji nejake PVC boxy na CD,nemohu je sehnat.Diky za radu.Popr.kde se daji sehnat na netu.

Guest MMMMM

To nevim nekde jsem slysel ze to nekdo prodava original.Ale asi mas pravdu to me nenapadlo,zalezi jek by tam dopadali slunecni paprsky.Asi nejaky PVC box do prihradky,nechci je mit venku mezi sedackama aby to nekoho nelakalo.

To em & em\'s: Sežeň si takovej tan valcovej zasobník na 50. Normalne se na nem prodavaj CD-R. Se tomu říka \"na spindlu\" - lidově na tyči. Pak se ti můžou volně povalovalovat po autě tyhle zásobníky a trumfneš i Swineho :D:D:D