lubikpo Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 rad by som vedel, taku vec, kde mate umiestneny vystrazny trojuholnik? Ma to niekto aj na dverach/kapote vzadu do kufra na sedane? [upravil dne 7/2/09 lubikpo] Citovat
brutall Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Při prodeji nového vozu se dával do spec. brašny a pohodil se v kufru Citovat
lubikpo Odesláno 7. únor 2009 Autor Odesláno 7. únor 2009 Ja len ci neskusal niekto umiestnit ho na vnutornu cast kapoty kufra? Citovat
ozzy56 Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: lubikpo Ja len ci neskusal niekto umiestnit ho na vnutornu cast kapoty kufra? myslíš rozložený ???? Dá se přinýtovat dutými nýty do vzpěr víka zavazadl. prostoru.... Citovat
lubikpo Odesláno 7. únor 2009 Autor Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: lubikpo Ja len ci neskusal niekto umiestnit ho na vnutornu cast kapoty kufra? myslíš rozložený ???? Dá se přinýtovat dutými nýty do vzpěr víka zavazadl. prostoru.... Ano tak rozlozeny, ale potom pri nejakej poruche auta nemusim ho davat dole a davat za auto? myslim, ze by stacilo otvorit zadny kufor? je to tak ci nie? Citovat
MatrixChose Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: lubikpo Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: lubikpo Ja len ci neskusal niekto umiestnit ho na vnutornu cast kapoty kufra? myslíš rozložený ???? Dá se přinýtovat dutými nýty do vzpěr víka zavazadl. prostoru.... Ano tak rozlozeny, ale potom pri nejakej poruche auta nemusim ho davat dole a davat za auto? myslim, ze by stacilo otvorit zadny kufor? je to tak ci nie? Tak to bych asi nedělal, co když bude pršet a nebo bude potřebat od auta odejít? Citovat
lubikpo Odesláno 7. únor 2009 Autor Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: lubikpo Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: lubikpo Ja len ci neskusal niekto umiestnit ho na vnutornu cast kapoty kufra? myslíš rozložený ???? Dá se přinýtovat dutými nýty do vzpěr víka zavazadl. prostoru.... Ano tak rozlozeny, ale potom pri nejakej poruche auta nemusim ho davat dole a davat za auto? myslim, ze by stacilo otvorit zadny kufor? je to tak ci nie? Tak to bych asi nedělal, co když bude pršet a nebo bude potřebat od auta odejít? to mas pravdu, no znamemu sa stalo to, ze ho polozil za auto asi 50 m a po kratkej chvili mu ho niekto ukradol Citovat
MatrixChose Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: lubikpo to mas pravdu, no znamemu sa stalo to, ze ho polozil za auto asi 50 m a po kratkej chvili mu ho niekto ukradol Jasně, naštve to, ale stejně si myslím, že je to menší zlo než to, co jsem psal výše. Citovat
lubikpo Odesláno 7. únor 2009 Autor Odesláno 7. únor 2009 Najlepsie by to bolo asi upevnit tak, aby som to mohol dat aj lahko dole. Tym by som usetril miesto v kufri a hlavne by mi tam nepoletoval. By the way: Uz asi mesiac jazdim bez spominaneho troujhelnika. Citovat
MatrixChose Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: lubikpo Najlepsie by to bolo asi upevnit tak, aby som to mohol dat aj lahko dole. Tym by som usetril miesto v kufri a hlavne by mi tam nepoletoval. By the way: Uz asi mesiac jazdim bez spominaneho troujhelnika. Nevím, jak to má přesně sedan, ale pokud tam má tapec jako Break tak bych tam nějakým způsobem připevnil pásky na suchý zip a bylo by. Citovat
pastorek Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: lubikpo Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: lubikpo Ja len ci neskusal niekto umiestnit ho na vnutornu cast kapoty kufra? myslíš rozložený ???? Dá se přinýtovat dutými nýty do vzpěr víka zavazadl. prostoru.... Ano tak rozlozeny, ale potom pri nejakej poruche auta nemusim ho davat dole a davat za auto? myslim, ze by stacilo otvorit zadny kufor? je to tak ci nie? Nieje to tak. Vyhláška stanovuje vzdialenosť v metroch na akú sa má umiestniť trojuholník za stojace vozidlo. Aj sa nemýlim tak je to 25 m na normálnej ceste a 50 m na diaľnici. Citovat
Fx Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 V BMW ho mám vsazenej v pouzdru těsně pod víkem kufru, nad podběhem. Zkus si na to udělat nějakej futrálek se suchým zipem Citovat
brutall Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Původně zaslal: lubikpo Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: lubikpo Ja len ci neskusal niekto umiestnit ho na vnutornu cast kapoty kufra? myslíš rozložený ???? Dá se přinýtovat dutými nýty do vzpěr víka zavazadl. prostoru.... Ano tak rozlozeny, ale potom pri nejakej poruche auta nemusim ho davat dole a davat za auto? myslim, ze by stacilo otvorit zadny kufor? je to tak ci nie? to by asi u poliajtů neprošlo, kdyby do tebe někdo napálil a ty si řekl, že výstražný trojuhelník si měl instalovaný Citovat
enikybeniky Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Jj, přesně jak říká pastorek, trojuhelník musí být nějaký ty metry od auta, aby informoval projíždějící řidiče. Citovat
malypeto Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Zákon 8/2009 Z.z. z 3. decembra 2008 o cestnej premávke a o zmene a doplnení niektorých zákonov § 24 (3) Vodič vozidla, ktoré je povinne vybavené prenosným výstražným trojuholníkom, je povinný tento trojuholník použiť počas núdzového státia, najmä pri prerušení jazdy pre chybu na vozidle alebo na náklade alebo v dôsledku dopravnej nehody, ak také vozidlo tvorí prekážku cestnej premávky. Vodič je povinný trojuholník umiestniť na okraji vozovky tak, aby ho prichádzajúci vodiči včas a zreteľne videli, a to vo vzdialenosti najmenej 50 m za vozidlom a na diaľnici a rýchlostnej ceste najmenej 100 m za vozidlom. V obci môže byť táto vzdialenosť, ak to vyžadujú okolnosti, kratšia. Ak je vozidlo vybavené osobitným zariadením, ktoré umožňuje výstražnú funkciu smerových svietidiel, vodič je povinný ho použiť aspoň v čase, kým umiestni trojuholník na vozovke. Citovat
kupák Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 A co tak udělat to nějak takhle: http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=44586&page=2 Citovat
lubikpo Odesláno 10. únor 2009 Autor Odesláno 10. únor 2009 Původně zaslal: kupák A co tak udělat to nějak takhle: http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=44586&page=2 Super, presne take som hladal. No mam este otazku to musim zohnat z tej fabie alebo superbu aj ten troujholnik? nestaci len ten drziak? Citovat
kupák Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Asi musíš, normální trojúhelník do toho asi neposkládáš. Ale já to komplet dostal za 200,-- Kč a genzerovi jsem to sehnal za 300,-- Kč. Citovat
lubikpo Odesláno 10. únor 2009 Autor Odesláno 10. únor 2009 Původně zaslal: kupák Asi musíš, normální trojúhelník do toho asi neposkládáš. Ale já to komplet dostal za 200,-- Kč a genzerovi jsem to sehnal za 300,-- Kč. dost dobra cena. Ak by si nahodou mal alebo vedel o nejakom kludne daj vediet aj mne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.