Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdárek ;);) Nevíte náhodou, kde seženu potah na volant, ten původní ještě z D byl perfektní (trochu hrubší, aby se po něm nesmekali ruce), ale bohužel už pomalu dosluhuje. Děkuji za Vaše rady a postřehy:papa:papa

Odesláno

No jo, potahy jsou to pěkné, což o to, ale jsou hladké, a když na to přijde, volant máš přece kožený taky ne:myslim. Ten můj z Německa měl povrch posázený jakoby jemnými miniaturními gumovými kuličkami, tím pádem se ti potom nesmekali ruce a přitom perfektní do ruky. Ale mám takový dojem, že tady nic podobnýho asi neseženu:myslim.

Odesláno

ten potah od Maria Cavallo mozem doporucit mne robili potah na mieru podla mojej predstavy a farebneho prevedenia a som nadnieru spokojny stalo to trosku viac ako ten UNI potah ale vysledok je super a co sa tyka maretialu koza sa nesmika v zime nestudi proste parada vrelo doporucujem. najdem foto a potom prilozim.

• O 4 týdny později...
Guest foto1977
Odesláno

Ahoj mám dotaz:

můj volant je origo potaženej asi umělou kůží neb se z něj začíná loupat taková jakoby slída

v místech kde se často drží v ruce. Asi předchozí majitelkou byla žena a je to odřené od prstenů.

Jde mi o to zda se vždy musí při pošívání volantu sundat ten starej potah nebo jestli by se to dalo pošít přes něj.

Z dřívějšího mondea jsem zvyklej na tlustší volant a tak by se mi líbilo kdyby to pošili na ten starý potah a nesundavali ho.

Máte s tím někdo zkušenosti?

Chci to nechat pošít tady: http://www.volanty.cz/nabidka.html

máte s nimi někdo zkušenost? Jsou z prahy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...