anthraX306 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 ale jak tak pozoruju tak RHRka jdou vcelku spolehlive motory, proto jsem se do neho nebal jit, v me predchozi 306 taky diesel sice jeste stare dobre dtcko ale slapalo jak hodinky tak sem myslel ze hdi na tom budou jeste lepe Citovat
ChouLu Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Stary motory ok.. my máme 1.9ku v 205ce a je na tom 350 tisic natočeno a na motor se nemusí celej rok sáhnout a jezdí se s tím hlavně cesty bez problému, ale HDi už je moc a moc elektroniky a moc věcí na nějakou chujovinu [upravil dne 6/2/13 01:46 od ChouLu] Citovat
anthraX306 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 to mas pravdu elektroniky je tam hrozne moc, bez poradne dia se clovek neobejde,proto je taky auto 25 kilaku ode me u zlina, kde ma borec pp2000 a nic nenasla Citovat
ChouLu Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 já mám PP2000 také, protože v rodině je 34 peugeotů a jen blbé udržby na tom musím dneska už dělat Citovat
Gabriel 307 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 34 :o to už je mini sraz [upravil dne 6/2/13 01:55 od Gabriel 307] Citovat
ChouLu Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Ano.. to už je na sraz ale máme tady kazišuky s VW,Audi,Fordem a Seatem Citovat
anthraX306 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 chlapi jak berete sva auta??, jako normalni spotrebni vec proste pokazi se , opravi se , neresite to nejak...? Citovat
Gabriel 307 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 pokazí se - musí se opravit,beru ho tak jak je jako mazlíka,manželce jsem to neříkal ale ví o tom Citovat
ChouLu Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Já se o auto snažím starat Pravidelný sevis Jednou za 14 dnů juknu pod kapotu, zda něco někde neteče, zda je všeho dostatek, doleju ostřikovače, zkontroluju olej. Přibližně jednou měsíčně juknu na kola, hezky si odmontuju čepičky a změřím tlak A taky ho samozřejmě občas umeju O výměně oleje každých 10K a filtrů ani snad mluvit nemusim, to je samozřejmost Ještě mě čekají rozvody, svíčky, kabinovej a palivovej filtr Ale samozřejmě všemu nepředejdeš Mě se například před 14 dny vysypala spojka a nic nenaděláš, jdeš koupíš novou a opravíš to protože ti nic jiného nezbude Citovat
anthraX306 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 jj tak filtry oleje gumy to ja nepocitam, to jsou vynucene investice ktere auto zada ma-li dobre slouzit, ja mam na mysli ty nevynucene treba ty me problemy s motorem,pul roku po koupi slape krasne a pak jak kdyz zapne ,,kurvitko\'\' (snad vite o cem mluvim) to me dokaze docela rozhodit, moc si to asi beru, je to jen «vec» Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 chlapi jak berete sva auta??, jako normalni spotrebni vec proste pokazi se , opravi se , neresite to nejak...? Je to mazel, mám úchylku hlavne na čistotu interiéru, proste koža musí byt ošetrená, na balubke nesmí byt smítko ani chlup, koberce vytepované, navoňané, povysávané, tak isto sa starám aj z venku. Ked je sneh/mrzne/fúká větr, tak jedu radši vlakem, alebo ukecám kamarádú (zimu nejezdím skoro vúbec). Servis - kvalitný, origo náhradné diely, radšej si priplatím. Áno, trošku to preháňam, ale každý máme nejaké tie záľuby, toto je jedna z mojich Citovat
ChouLu Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 jj tak filtry oleje gumy to ja nepocitam, to jsou vynucene investice ktere auto zada ma-li dobre slouzit, ja mam na mysli ty nevynucene treba ty me problemy s motorem,pul roku po koupi slape krasne a pak jak kdyz zapne ,,kurvitko\'\' (snad vite o cem mluvim) to me dokaze docela rozhodit, moc si to asi beru, je to jen «vec» To naštve každého.. mě taky ta spojka naštvala, ale už v bazaru jsem věděl, že dlouho nevydrží.. ale najezdil jsem skoro 3 tisíce km a bylo to Já u svého motoru považuji za výhodu to, že je tam málo elektroniky, pár čidel a to je vše, klapka ještě lankem apod.. prostě se mi do toho nesere další a další kvantum kabelu (ono to stačí i tak) a dokážu si závadu většinou diagnostikovat sám.. motory HDi moc dobře neznám a tam by byl zřejmě i můj konec Citovat
vendelinek Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 auto je spotrebni vec, ale je to dalsi clen rodiny a proto se o nej staram jak muzu,ho proste miluju Citovat
Gabriel 307 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 vendelinek: přijedeš taky když to máš za kopcem? Citovat
Gabriel 307 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 anthraX306 : co ty jezdíš na srazy? na ten v dubnu bys to měl 100Km Citovat
anthraX306 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 pokud me tam auto doveze nebyl sem zatim na zadnem pouvazuju Citovat
Gabriel 307 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 ja taky nejezdím nějak často,byl jsem 3x Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.