Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ale hlavně že jsme byli první vesnicí v republice, která měla zavedenou optickou trasu pro internet a kabelovku.. že to tady ti důchodci potřebují :myslim:D

Odesláno

A to má cwok i s pov??

Myslím že jo ;) Jistej si uplně nejsem, ale říkal mi konečnou částku :myslim

Na auto za 320 tisíc 0% spoluúčast za 7 klacku mi přijde hodně velkej luxus... tvoje má hodnotu 150-180 tis? a platíš tolik :myslim

No nevím no...a má pplnou palbu hav? Já mám snad úplně na vše co může i nemůže být...

Nechaval jsem si to proklepnout i od pojišťováku tady a cena byla podobná...

Odesláno

No nevím.. Já jsem si na POVko oběhával pojišťovny sám a vyplatilo se to :) Cwok to má přímo od dealera Peugeot ;)

PS: máte taky takovej hlad? :myslim

Odesláno

U mě v práci docela masakr. Včera zrovna holka co u nás byla 14dní, dostala výpověď. Museli jsme jí vylejt, opravdu byla totálně neschopná....to je hrozný, jak ty čerstvě po škole prostě nechcou makat

Odesláno

25km cesta.. tzn 50km denně.. 3ku měsíčně jen v benzínu..

za 25 se mi to určo vyplatí, ale kde ti to dneska daj :myslim

Kámoš dělá v Brodě nějaký drátky a má 8 čistýho a jezdí z chotěboře.. busem denně projede 80Kč, tak kolik mu za ten měsíc zbyde, když mu po práci nic nejede 2 hodiny, tak jde na pivko... jsme minimálně na kile.. :bojim

Odesláno
25km cesta.. tzn 50km denně.. 3ku měsíčně jen v benzínu..

za 25 se mi to určo vyplatí, ale kde ti to dneska daj :myslim

Kámoš dělá v Brodě nějaký drátky a má 8 čistýho a jezdí z chotěboře.. busem denně projede 80Kč, tak kolik mu za ten měsíc zbyde, když mu po práci nic nejede 2 hodiny, tak jde na pivko... jsme minimálně na kile.. :bojim

8 čistýho? To mají u nás snad i uklizečky :myslim

Myslím, že ty nejnižší plat. třídy mají min tak 9,5 měs...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...