Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska jsem byl sám v práci, kolega který doteď se mnou byl, bude dělat již jen ranní

a samozřejmě se posralo, co mohlo. Přijel tirák vrácený z anglie se zrezlejma trubkama - hoši kamioňácký asi stály na trajektu někde, kde cáká slaná voda :D Toto jsem řešil 3 hodiny. Do toho odbíhačka k řešení výroby na řezacích linkách a do toho výroba na laserový svařovací lince, kterou jsme nikdy nejeli. Absolutně nechápu, kdo chce na vejfuk trubku průměru 48,6mm - jakoby mu nestačila 48 nebo 50 :D - stejně se to nepovedlo, protože když už se to svařilo, což nebyl problém, tak se musela dohnat ovalita (problém) a nakonec se musela dohnat deflekce a na tom jsme skončili - pokračování na ranní příští týden, kterou mám samozřejmě opět já...

uffff, jen jsem to chtěl sdělit :D

Odesláno

Davídek:

18-25 63kg

26 70 kg

27 75 kg

28 76 kg

29-30 85kg

31 95 kg

32 květen 97 kg

32 teď 94 kg

holt fotr no :D

budeš na tom stejně :P

Odesláno

hawkey: koukal jsem na článek o 2008 TADY a věta: Mix MPV, SUV a hatchbacku tvoří nový francouzský crossover, který tak trochu připomíná přístup Škody Roomster, se mi dá šílená :bojim:bojim

Odesláno

davidek: ano, patrně to psal nějaký slepec ... vetšině aut po čase přijdu na chuť, ale u roomsteru se mi to opravdu stát nemůže .. vždycky, když to auto vidím, se nemůžu zbavit nepříjemného dojmu, že designéři začali kreslit pickup nebo malou dodávku, v polovině došlo ke změně projektu a oni se rozhodli, že v rámci úspor nebudou dosavadní design měnit a dokreslí to jako osobák :D

Odesláno
ChouLu: nemůžu to posoudit. V Rapidu jsem neseděl, jen jsem o tom četl. Mně se design nové oktávky líbí .. tím pádem i design rapidu, protože jsou si ta auta hodně podobná. Jednoduchý, trošku hranatý design. Já mám vůči oktávce jediný významný blok a to že je to taková česká modla a každý jouda, co si pořídí octu f tédéíčku s červeným pičoíčkem na hlínách v metle Ti pak musí na dálnici dokazovat, jak mu to jede a svítí .. je to projev nám čechům bohužel velmi blízký, který třeba v Německu je vidět velmi vzácně .. a já tuhle českou malost prostě nesnáším a bohužel tyto lidi mám nějak v hlavě spojené s majiteli jetých starých oktávek .. jinak to auto se mi líbí .. ač jsem v něm zatím neseděl.

Cenová politika rapidu je velice špatná.. cena neodpovídá tomu co dostanu.. jenže pokud půjde rapid dolu, tak se stane neprodejna fabie, ktera bude muset jit minimalne o 50 tisic dolu, aby si ji jeste nekdo koupil :)

Mě u rapida nesedí ty plasty... příjde mi to hrozně levný a za pár let se bojím vyblednutí apod.

A o příplatkové výbavě ať už u O3 nebo Rapida nemluvě.. co si do kokty přidáš krom motoru stejně budeš vypínat protože se s tím nedá jezdít... nevypnutelné ESP, automaticke zataceni (pretahuje se s tim jak debil a unavuje te to), nedejbože aby si musel nutně a na rychlo přejet pruhy například kvůli nehodě před tebou... A ještě zadní světla.. VW je schopnej je zabudovat i do víka,ale škodovka prostě ne... tak jen do blatníku a furt ... :/

Na druhou stranu u 301 mi chybí příplatkové xenony, tvrdší podvozek a vzadu bubny.. ale to jsou věci které člověk tak často nevyžaduje ;)

Odesláno
Davídek:

18-25 63kg

26 70 kg

27 75 kg

28 76 kg

29-30 85kg

31 95 kg

32 květen 97 kg

32 teď 94 kg

holt fotr no :D

budeš na tom stejně :P

15-18 69kg

18-28 71kg

28-29 88kg

a dál uvidíme...musí to aspoň trošku dolů :D:D

P.S: co děláš za trubky? Taky v práci děláme trubky do aut...

Odesláno

hawkey přesně takhle to vidim též - ten hnusnej přechot kastle a hlavně skel mezi předníma dveřma a zadníma je opravdu adeptem na nejhnusnější auto 21.století

úprava \"i\" za \"u\" však jsou vedle sebe

[upravil dne 2/2/13 02:08 od punkac]

Odesláno

Davídek: trubky na vejfuky z 95% zbylejch 5% jsou speciální malosérie požívaný v nábytkářství (židle, stoly)

Odesláno
hawkey: koukal jsem na článek o 2008 TADY a věta: Mix MPV, SUV a hatchbacku tvoří nový francouzský crossover, který tak trochu připomíná přístup Škody Roomster, se mi dá šílená :bojim:bojim

Zase zaplacená reklama... v případě 301, v případě nového golfu... jen to není napřímo :roll

Odesláno

Fiat multipla je zvenku strašné auto a zevnitř ještě horší .. ta palubní deska vypadá, jako by měla na sobě nádory v podobě budíků ... brrr

Odesláno
punkac: no, zapomněl jsi patrně na Fiat Multipla :D Když jsem to viděl poprvé stát na parkovišti, tak jsem jen s úžasem zíral :D

jo ty světla pod sklem mě taky překvapily v neg. slova smyslu

Jinak já jsem příznivcem aut Fiat - namám proti nim ani popel

měli jsme ještě před revolucí 127, která i s vozejkem narvaným míchačkou a pytlema cementu jela 130 (byl to dvouválec 800ccm)

po R4 a všechny škodovkáře jsme si dali k obědu - hlavně do kopců za Motorestem Halda, pak jsme měli Tipo 1,9TD super kára

a strýc měl Cromu a tu jsem mu fakt v dobrým slova smyslu záviděl.

No a pak jsem přičich k pežotům, ke kterým jsem se dostal přes audiny, škodovky a golfy tak abych se k těm audinám zase vrátil :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...