davidekcz Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Co horšího, pak se budu muset rozloučit s mou 407SW .. A nechce se mi ji dávat do bazaru, kde za měsíc zrezne .. to ji raději prodám o pár tisíc levněji sám, ale s dobrým pocitem Přeji brzký prodej, ale v týhle době to může trošku trvat Citovat
hawkey Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 já vím, že se auta teď prodávají blbě, ale ono to je nakonec vždycky o ceně... Citovat
davidekcz Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 To jo to je fakt...pokud budeš mít rozumnou cenu, tak to asi půjde Citovat
ChouLu Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Bohužel dnes prodat auto za dobré peníze je skoro nemožné.. jsme zaplaveni totálkama z okolních států, které se tu opraví za pár korun a prodávají buď pod cenou nebo jako nikdy nebourané za standartní... O stáčení km ani nemluvě.. dneska mi přišla nabídka na krabičku za 7 tisíc.. je tam 52 konektorů, a krabička s displayem, velkej manuál, které auto jak se zapojuje (OBD,pájet čip, zapojení přímo do budiku atd...), tak proč by si to nemohl každý bazar koupit a legálně provozovat, když se mu to na prvním autě mnohonásobně vrátí Citovat
hawkey Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Mně se líbí ta nová 2008. Až doslouží přítelce .. teda ona už je to vlastně žena .. ach jo .. 307, tak bych to viděl na nástupce: http://www.peugeot.cz/objevte-vic/2008/cross-over/#!predstaveni-vozu/detailni-popis/novy-peugeot-2008 Citovat
davidekcz Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Jojo moc pěkná, včera jsem si live prohlídl 3008 a taky :super Citovat
hawkey Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 ChouLu: to jo Zase na druhou stranu i ceny nových aut letí hrozně dolů .. když vezmeš ceníkové ceny třeba právě 508SW a výslednou cenu, za kterou to nakonec můžeš koupit .. kdybys někomu před pěti lety řekl, že auto střední třídy koupíš ve slušné výbavě pod půl M bez DPH... tak se Ti vysměje .. dneska naprostá realita .. a ono upřímně když existují auta jako je 301, Rapid, i30 .. tak pokud chceš koupit auto kolem 300tis Kč, tak je to hodně na zvážení, jestli nové s horší výbavou ale v záruce, nebo starší s lepší výbavou ale bez záruky ... Citovat
ChouLu Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Jojo to je hezký vozítko Já bych chtěl někdy v budoucnu limitku RCZtka.. ale zatím je to jen sen a musím nejprve na to vydělávat Citovat
hawkey Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 davidek: a je už známá cena 2008? Já ji nikde nenašel Citovat
hawkey Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 ChouLu: takovej kudolap Na kočárek to moc není Edit: ještě rááád to pak vyměníš za kombíka [upravil dne 2/2/13 01:47 od hawkey] Citovat
ChouLu Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 ChouLu: to jo Zase na druhou stranu i ceny nových aut letí hrozně dolů .. když vezmeš ceníkové ceny třeba právě 508SW a výslednou cenu, za kterou to nakonec můžeš koupit .. kdybys někomu před pěti lety řekl, že auto střední třídy koupíš ve slušné výbavě pod půl M bez DPH... tak se Ti vysměje .. dneska naprostá realita .. a ono upřímně když existují auta jako je 301, Rapid, i30 .. tak pokud chceš koupit auto kolem 300tis Kč, tak je to hodně na zvážení, jestli nové s horší výbavou ale v záruce, nebo starší s lepší výbavou ale bez záruky ... Ceny jsou hezké, ale poslední dobou se mi zdá, že je to spíš na úkor kvality... Nicméně 301, C-elise se povedli, za tu cenu osloví hromadu lidí, ale ne u nás... u nás všichni chtěj kokty nejlépe v plný palbě a za 300 tisíc... pak si koupím 1.2ku TSičko a nadávaj, že to vůbec nejede, že je ta škodovka hrozná, ale přijde nová a zase jí koupí... o rapidu ani mluvit nebudu.. pro mě je to nepovedenej neprodejnej model Citovat
davidekcz Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 davidek: a je už známá cena 2008? Já ji nikde nenašel Člověče to nevím, ale pohledám Citovat
punkac Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 ahoj jsem tu, po práci 3 pivka a nohy jako konve Citovat
ChouLu Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Edit: ještě rááád to pak vyměníš za kombíka [upravil dne 2/2/13 01:47 od hawkey] Dám na to tažný a budu s tím jezdit na dovolenou :D Citovat
hawkey Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 ChouLu: nemůžu to posoudit. V Rapidu jsem neseděl, jen jsem o tom četl. Mně se design nové oktávky líbí .. tím pádem i design rapidu, protože jsou si ta auta hodně podobná. Jednoduchý, trošku hranatý design. Já mám vůči oktávce jediný významný blok a to že je to taková česká modla a každý jouda, co si pořídí octu f tédéíčku s červeným pičoíčkem na hlínách v metle Ti pak musí na dálnici dokazovat, jak mu to jede a svítí .. je to projev nám čechům bohužel velmi blízký, který třeba v Německu je vidět velmi vzácně .. a já tuhle českou malost prostě nesnáším a bohužel tyto lidi mám nějak v hlavě spojené s majiteli jetých starých oktávek .. jinak to auto se mi líbí .. ač jsem v něm zatím neseděl. Citovat
davidekcz Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 ahoj jsem tu, po práci 3 pivka a nohy jako konve nesmíš se tak přemáhat :D Citovat
punkac Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Big milk na pivko vařené v malém pivovaru opravdu nedám:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.