Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Co horšího, pak se budu muset rozloučit s mou 407SW .. :) A nechce se mi ji dávat do bazaru, kde za měsíc zrezne .. to ji raději prodám o pár tisíc levněji sám, ale s dobrým pocitem :)

Přeji brzký prodej, ale v týhle době :myslim to může trošku trvat

Odesláno

Bohužel dnes prodat auto za dobré peníze je skoro nemožné.. jsme zaplaveni totálkama z okolních států, které se tu opraví za pár korun a prodávají buď pod cenou nebo jako nikdy nebourané za standartní...

O stáčení km ani nemluvě.. dneska mi přišla nabídka na krabičku za 7 tisíc.. je tam 52 konektorů, a krabička s displayem, velkej manuál, které auto jak se zapojuje (OBD,pájet čip, zapojení přímo do budiku atd...), tak proč by si to nemohl každý bazar koupit a legálně provozovat, když se mu to na prvním autě mnohonásobně vrátí :bojim

Odesláno

ChouLu: to jo :( Zase na druhou stranu i ceny nových aut letí hrozně dolů .. když vezmeš ceníkové ceny třeba právě 508SW a výslednou cenu, za kterou to nakonec můžeš koupit .. kdybys někomu před pěti lety řekl, že auto střední třídy koupíš ve slušné výbavě pod půl M bez DPH... tak se Ti vysměje .. dneska naprostá realita .. a ono upřímně když existují auta jako je 301, Rapid, i30 .. tak pokud chceš koupit auto kolem 300tis Kč, tak je to hodně na zvážení, jestli nové s horší výbavou ale v záruce, nebo starší s lepší výbavou ale bez záruky ...

Odesláno

Jojo to je hezký vozítko :)

Já bych chtěl někdy v budoucnu limitku RCZtka.. ale zatím je to jen sen a musím nejprve na to vydělávat :myslim

294921_10151493575656457_1700171833_n.jpg

Odesláno
ChouLu: to jo :( Zase na druhou stranu i ceny nových aut letí hrozně dolů .. když vezmeš ceníkové ceny třeba právě 508SW a výslednou cenu, za kterou to nakonec můžeš koupit .. kdybys někomu před pěti lety řekl, že auto střední třídy koupíš ve slušné výbavě pod půl M bez DPH... tak se Ti vysměje .. dneska naprostá realita .. a ono upřímně když existují auta jako je 301, Rapid, i30 .. tak pokud chceš koupit auto kolem 300tis Kč, tak je to hodně na zvážení, jestli nové s horší výbavou ale v záruce, nebo starší s lepší výbavou ale bez záruky ...

Ceny jsou hezké, ale poslední dobou se mi zdá, že je to spíš na úkor kvality...

Nicméně 301, C-elise se povedli, za tu cenu osloví hromadu lidí, ale ne u nás... u nás všichni chtěj kokty nejlépe v plný palbě a za 300 tisíc... pak si koupím 1.2ku TSičko a nadávaj, že to vůbec nejede, že je ta škodovka hrozná, ale přijde nová a zase jí koupí... o rapidu ani mluvit nebudu.. pro mě je to nepovedenej neprodejnej model ;)

Odesláno

Edit: ještě rááád to pak vyměníš za kombíka :D

[upravil dne 2/2/13 01:47 od hawkey]

Dám na to tažný a budu s tím jezdit na dovolenou :aut:D:D

Odesláno

ChouLu: nemůžu to posoudit. V Rapidu jsem neseděl, jen jsem o tom četl. Mně se design nové oktávky líbí .. tím pádem i design rapidu, protože jsou si ta auta hodně podobná. Jednoduchý, trošku hranatý design. Já mám vůči oktávce jediný významný blok a to že je to taková česká modla a každý jouda, co si pořídí octu f tédéíčku s červeným pičoíčkem na hlínách v metle Ti pak musí na dálnici dokazovat, jak mu to jede a svítí .. je to projev nám čechům bohužel velmi blízký, který třeba v Německu je vidět velmi vzácně .. a já tuhle českou malost prostě nesnáším a bohužel tyto lidi mám nějak v hlavě spojené s majiteli jetých starých oktávek .. jinak to auto se mi líbí .. ač jsem v něm zatím neseděl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...