Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem dopsal prvních 15 stran teorie bakalářské práce, je to zatím pracovní verze a možná ji ani nepoužiju..ale byla to nutnost ve škole :D teďka se jde na film a až se vzbudím tak hurá se učit na zkoušku z Výrobce na 4.2. :D

Odesláno

No mně by se možná i chtělo, ale nevím to určitě. Taky si na netu prohlížím inzeráty na 508 abych zjistil, o kolik spadla cena bazarových za tu dobu, než vyrobí novou :D

Odesláno
No mně by se možná i chtělo, ale nevím to určitě. Taky si na netu prohlížím inzeráty na 508 abych zjistil, o kolik spadla cena bazarových za tu dobu, než vyrobí novou :D

Čekáš jo? moc závidím...krásný auto,jaká barva?

Odesláno

davidek: bílá :) Nikdy bych nevěřil, že budu mít bílé auto .. :D Když mně, nevím proč, k té 508SW prostě nějak sedí .. no každopádně dospat nemůžu :D

Odesláno

Co horšího, pak se budu muset rozloučit s mou 407SW .. :) A nechce se mi ji dávat do bazaru, kde za měsíc zrezne .. to ji raději prodám o pár tisíc levněji sám, ale s dobrým pocitem :)

Odesláno

ChouLu: souhlasím .. taky jsem možná ovlivněn tím, že za každou jinou je skoro 20tis příplatek, tak jsem si prostě vštípil, že bílá je OK :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...