Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

juuuj az tak blba nie som. dala som si jednu na ulozisko len musim zistit preco mi ju nechce prebrat ale dakujem za pomocnu ruku ... len by mohla prist niekam inam :)

[upravil dne 20/1/13 00:59 od efka]

Odesláno

tu je návod na obrázek do profilu avatar

dnešní mládeš je chytřejší to se naučíš hned a rychle,uvidíš,to jde rychle a dobře:D

Odesláno

jak to,sem se už konečně těšil,že bude grilovačka:D

Spojka stávkuje :myslim Tak až bude trošku tepleji, tak to rozeberu a vyměním :) zatím se s tím sice dá jezdit, ale má to hroznej zvuk :bacha

Odesláno
juuuj az tak blba nie som. dala som si jednu na ulozisko len musim zistit preco mi ju nechce prebrat

tak to máš asi trochu velký,někdo to má rád velký :D

Odesláno
No ano... ono to teď tak vypadá... ještě sehnat kotouč do flexy a můžu jezdit (šlapat :D) :myslim

pockaj skontrolujem sa dole ......

ano som zena, no teda dievca, no neviem to nech posudi chlap ale bimbasa nemam :aut

Odesláno
No ano... ono to teď tak vypadá... ještě sehnat kotouč do flexy a můžu jezdit (šlapat :D) :myslim

pockaj skontrolujem sa dole ......

ano som zena, no teda dievca, no neviem to nech posudi chlap ale bimbasa nemam :aut

tak to je dobrá odpověď,ty si tady kontroluješ podvozek,jo? já se teda taky kouknu,jestli ho mám v cajku :D

Odesláno

tak to potom jo,to bude Flinstoun Car:D

no pockaj sa tu venujem pisaniu a nie ukladaniu a tak to potom vyzera .... kurnik a este si to musim robit sama :o

Odesláno

tak to potom jo,to bude Flinstoun Car:D

no pockaj sa tu venujem pisaniu a nie ukladaniu a tak to potom vyzera .... kurnik a este si to musim robit sama :o

len sa pozri poriadne nie ze tam bude nejaky bordel ...

Odesláno

Zástěrky? ty jsem nechal ve škarpě na minulém autě... první co mě nasralo když sem vylezl z totálně rozmlacenýho auta bylo, že mám urvaný zástěrky za 700 :bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...