vendelinek Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 jo,to by určitě stálo za to,je to dost peněz jim to jen tak nechat:bacha Citovat
ChouLu Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 Jsem jim psal maila, jestli neodpoví, tak tam zítra zavolam a pokud nebudu spokojen, tak se tam klidně stavím v neděli odpoledne až pojedu ze srazu.. tohle mě už nebaví.. to je přetahování sem a tam a nikdo ti není schopnej říct proč Citovat
vendelinek Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 tak tak,nedej se ,jde o peníze a ty jen tak na zemi nenajdeš a nikdo ti je zadarmo nedá nic ,jdu ještě na chvilku do hajan,snad na tu chvilku ještě usnu:( Citovat
ChouLu Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 Nenechám.. ale jim je to evidentně jedno.. oni peníze dostali od inzerenta a ještě mi to nevyplatí, tak na tom vydělaj o 30 klacků víc.. takle se vydělává... :/ Dobrou Citovat
ChouLu Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Já jdu zrovna spát pošlu ti sem Martina Citovat
vendelinek Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 jak vy to děláte,že furt jen chrápete kuny:D poslední dobou to tady vyloženě flákáte:D jak tady nejsem ,tak tady nikdo nehlídá,vyloženě holubník:D Citovat
vendelinek Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 jdu spát,tak tady na to dej pozor:) Citovat
ChouLu Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 Já jdu za chvílu taky.. ráno stávám do Mělníka Citovat
vendelinek Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 včera jsem byl v brodě celý dopoledne,ale neměl jsem čas někady courat,byl jsem s babičkou v nemocnici na vyšetření a na kontrole Citovat
ChouLu Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 Já se byl včera klouzat v Jihlavě A silnice akorát plný soly Citovat
vendelinek Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 tak kuny,vstávat a cvičit,už je ráno:D ranní ptáče,dál doskáče:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.