Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Aha,to by bol potom krok späť.(nie spať,ako chápať,aby bolo jasné)Tiež klímu moc nepoužívam,ale keď mi blbla,išiel som z kože vyskočiť.Mesto-kolóna-ani vánok,to sú bez klímy dlhé chvíle.

..no nič,idem spať.(nie späť,ako dozadu,ale chápať,len aby bolo jasné):papa

Odesláno

Jasné jasné... chapu..

No byl no. Ale tak v letě bude využívat 306tou a na nakupy a vylety za zimy 307 jinak to nevidim :D

Je to škoda mít klimu tak je skoro dokonalá. :) (Mě by se zdál slabší motor) Ale duležité je že to vyhovuje majitely :)

Odesláno

hele vy kuňátka ,všechno vidim ,všechno slyšim,klimu sem měl v 306 ale nepoužil jsem jí ani jednou,takže mě nějaká klima nemůže rozhodit:)

Odesláno

Toje pak jiná vrchní Kuno.. :D

To se ti teda omlouváme žejo.. ;) Jinak pak je teda ta 307 pro tebe dokonalá jasné. :D:) Ne je to pěkný kup a ty km budou taky realné. protože ten škoda plus je ferovej si myslim.. :)

Odesláno

jj,děkuju,jsem docela rád,že se zadařilo,ale taky bych rád,kdyby chvíli vydrželo a sloužilo jen k jezdění,vypadá docela dobře a na vlastní oči vypadá ještě lépe:super:mrk

Odesláno

Felly, přes prahu pojedu,tak tě klidně vemu :) a večer nejspíš pojedu kolem té 9-10 domů abych byl do půlnoci doma,tak bych tě vzal z5 ;)

Odesláno

Tak je mi 15 a rodiče nebo spíš Táta na tohle moc nejsou.. Jinak ja myslel, že už to tu ví více učastníku fóra, že jsem takovej mladej mezi vámi.. :D

ChouLu díky za nabídku kdybych neměl nic jiného v planu ozval bych se.. :) I když nevím jak bych byl realně přijat mezi partu když bych věkově trochu vybočoval ;)

[upravil dne 15/10/12 00:06 od Feelly]

[upravil dne 15/10/12 00:06 od Feelly]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...