vendelinek Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Nemám manželku,len skoroženu.De jure a de facto nemám povinnosti manžela:D mám pocit,že ti už vyjde skoro nastejno:D Citovat
Feelly Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Po dlouhé době jak se tu máte?.. Chodím do školy takže se tu neukazuji.. Citovat
vendelinek Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Feelly další kuna je tady,tak to bych mohl jít klidně spát,už je vás tady dost no a já zase chodim do práce,a na směny,tendle tejden byla odpolední a stejně sem tady,no,někdo je tady musí hlídat aby nedělali neplechu:D [upravil dne 13.10.2012 01:10 od vendelinek] Citovat
parlament Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Po tuším 17 rokoch spolužitia?Áno:D Citovat
ChouLu Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Klucí, tak jsem dneska zjistil, proč mi to lakování v poslední době nešlo V kompresoru bylo víc vody než vzduchu Citovat
Feelly Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Vendelínek, taky valím spát.. Mam toho dneska za celej den dost ze všech stran.. Ale ještě přijdu budu na telefonu. ChouLu ty si teda šikulka . Citovat
parlament Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Je chladno,aj farba zateká.A odlučovač vody nemáš? Citovat
vendelinek Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Klucí, tak jsem dneska zjistil, proč mi to lakování v poslední době nešlo V kompresoru bylo víc vody než vzduchu si tam udělej kohoutek aby mu to odkapávalo,když už je plnej:D:D [upravil dne 13.10.2012 01:12 od vendelinek] Citovat
ChouLu Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Po dlouhé době jak se tu máte?.. Chodím do školy takže se tu neukazuji.. Já chodím akorát hlídat, pít a spát... horší je, když se mi ty věci pomotají Citovat
vendelinek Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 to toho moc nemáš teda,to hlavní si neřekl-nenapsal:D:D Citovat
ChouLu Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Co jsem neřekl? Jo klucí odlučovač... :D Mam kompresor, z toho trubku do plastovejch a rozvody po celym objektu ale nic mezitim.. musím sehnat nějakej odlučovač, kterej bych mohl pomocí rychlospojek cvaknout mezi hadice A ony ty pistole... co si budem povídat.. žádná sláva.. tuhle jsem stříkal lišty s 0.4kou triskou a myslel jsem, že se zblázním Citovat
vendelinek Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 nekecej,ty jsi volal chocholouška?:D Citovat
vendelinek Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 kdysi jsem měl parádní odlučovač celo skleněnej a ve vnitř byl filtr,z jednoho konce hadice a z druhýho konce hadice do pistole,asi před deseti lety mi to spadlo na nohu,skutálelo se to na zem a sklo se rozbilo a měl jsem po,od tý doby,když potřebuju něco uděla s pistolí,tak si omotávám kolem držadla u pistole jak je napíchnutá hadice,kousek hadru,a to mi vodu odsaje:) a taky je dobrý před stříkánim si povolit odvzdušnovací šroub ze spoda u nádrže a pak se ti tam voda nedrží tolik a sem tam odpustit se taky dělá [upravil dne 13.10.2012 01:27 od vendelinek] Citovat
vendelinek Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Tobě,ale nebral si to :D když jsem v práci,zásadně nezvedám telefony,za jedno je neslyšim a když tak kvuli vedoucímu aby si nemyslel,že nemám co dělat:D Citovat
ChouLu Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Já ho stejně koupím a integruji ho přímo do systému plastovejch trubek cvaknu ji nad vývodem co mam teď, hodím tam téčko a vedle si dám druhej kohout s rychlospojkou kterej půjde přes odlužovač Citovat
vendelinek Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 tak abys věděl že rád poradim,dám ti typ ještě jeden,asi tak co nejkratší hadici k pistoli přeruš stačí 20 čísel a dej si tam olučovač vody z auta na benzín,to ti zaručí co nejmenší nebo vubec možnost nedostat vodu do pistole,pude ti jen čistej vzduch:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.