Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Feelly

další kuna je tady,tak to bych mohl jít klidně spát,už je vás tady dost :D

no a já zase chodim do práce,a na směny,tendle tejden byla odpolední a stejně sem tady,no,někdo je tady musí hlídat aby nedělali neplechu:D

[upravil dne 13.10.2012 01:10 od vendelinek]

Odesláno

Vendelínek, taky valím spát.. Mam toho dneska za celej den dost ze všech stran.. ;)

Ale ještě přijdu budu na telefonu.

ChouLu ty si teda šikulka . :D

Odesláno
Klucí, tak jsem dneska zjistil, proč mi to lakování v poslední době nešlo :myslim V kompresoru bylo víc vody než vzduchu :D

si tam udělej kohoutek aby mu to odkapávalo,když už je plnej:D:D

[upravil dne 13.10.2012 01:12 od vendelinek]

Odesláno
Po dlouhé době jak se tu máte?.. ;)

Chodím do školy takže se tu neukazuji..

Já chodím akorát hlídat, pít a spát... horší je, když se mi ty věci pomotají :bojim:D

Odesláno

Co jsem neřekl? :D

Jo klucí odlučovač... :D :D

Mam kompresor, z toho trubku do plastovejch a rozvody po celym objektu ale nic mezitim.. musím sehnat nějakej odlučovač, kterej bych mohl pomocí rychlospojek cvaknout mezi hadice :) A ony ty pistole... co si budem povídat.. žádná sláva.. tuhle jsem stříkal lišty s 0.4kou triskou a myslel jsem, že se zblázním :aut

Odesláno

kdysi jsem měl parádní odlučovač celo skleněnej a ve vnitř byl filtr,z jednoho konce hadice a z druhýho konce hadice do pistole,asi před deseti lety mi to spadlo na nohu,skutálelo se to na zem a sklo se rozbilo a měl jsem po,od tý doby,když potřebuju něco uděla s pistolí,tak si omotávám kolem držadla u pistole jak je napíchnutá hadice,kousek hadru,a to mi vodu odsaje:)

a taky je dobrý před stříkánim si povolit odvzdušnovací šroub ze spoda u nádrže a pak se ti tam voda nedrží tolik a sem tam odpustit se taky dělá:D

[upravil dne 13.10.2012 01:27 od vendelinek]

Odesláno
Tobě,ale nebral si to :(:D :D

když jsem v práci,zásadně nezvedám telefony,za jedno je neslyšim a když tak kvuli vedoucímu aby si nemyslel,že nemám co dělat:D

Odesláno

Já ho stejně koupím a integruji ho přímo do systému plastovejch trubek :) cvaknu ji nad vývodem co mam teď, hodím tam téčko a vedle si dám druhej kohout s rychlospojkou kterej půjde přes odlužovač :)

Odesláno

tak abys věděl že rád poradim,dám ti typ ještě jeden,asi tak co nejkratší hadici k pistoli přeruš stačí 20 čísel a dej si tam olučovač vody z auta na benzín,to ti zaručí co nejmenší nebo vubec možnost nedostat vodu do pistole,pude ti jen čistej vzduch:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...