Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čertem jsme to vybírali po roky.. letos poprvé kombajn a to jsou nebe a dudy :) u nás už to máme tejden doma :) teď jsem u bratránka :) no nebejt té kosy tak bylo uplně krásně :) traktor svítí jak vánočni stromeček,takže bylo vidět jak ve dne :D Ale už aby to bylo zamnou.. nic nestíhám :( budu rád, když budu stíhat sraz příští týden :)

Odesláno

my půl hektaru a bratránek skoro jeden :D Brambory mi lezou krkem.. teď to přebrat (to se mě naštěstí netýká)... navážit (to už jo :D) a rozvozit lidem po okolí (to mě baví nejvíc :D)

Odesláno
Vendelinek je offline.Môžem ísť chrápať bez výčitiek:D:papa

žádný chrápání nebude,když nechrápu já,tak nikdo:D

hlídat se bude:D

Odesláno

Mluvilo se o 5 nebo 6Kč :) A za ty roky si nikdo nikdy nestěžoval :) Děda nic špatnýho nikomu neprodá.. on každou bramboru kontroluje jak kdyby ji měl jíst sám :P

Měl by si zájem ? :)

Odesláno

zejtra se zeptám maminy jestli už sehnala a pak dám vědít jestli jo nebo ne,každej rok si pár kg kupujem do foroty,dám vědít:)

jaká je to odruda,to asi nevíš,co,:myslim:D

[upravil dne 21.9.2012 02:23 od vendelinek]

Odesláno

nikde nikdo,kdo se hlásí dobrovolně na hlídání,já pujdu spinkat,zástupce vedoucího asi taky chrápe,to se dalo předpokládat,že na to bude dlabat:D

asi ho suspenduju:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...