Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ChouLu to byla samozřejmě prdel :D:D

No a bylo by to dobrý do kufru? Místo těch bludiček? Nebo třeba do interiéru pod nohy?

Jinak s tou pájkou, tak švára je elektrikář,takže klid :cool::cool:

Odesláno

Ok ozvy se :) Dobrou

Davidek: Ok tak to pak není problém :)

Vendy: To by ti chlupatí dali :D Třeba do kufru nebo interiéru :) mít zelené DLR by byl vrchol nevkusu :D

Odesláno

ChouLu už si se díval? : Člen dne je davidekcz s 53 příspěvky

Vendelínek : nechceš si to ještě rozmyslet a přijet na sraz? Bude pěknej program...a rád bych Tě poznal osobně :cool:

Odesláno

v pohodě,jen se ptám,bych si to na auto ani do auta nedal,mě se to tak nějak do mojeho vkusu nehodí:)

taky jdu zalehnout,už mám právě čtyřiadvaceti hodinovku ,co jsem naposled spal a začíná se mi zavírat oko,konečně si můžu schrupnout trochu dýl ráno,třeba se ještě do rána stihnu sem kouknout:)

tak dobrou:papa

Odesláno
v pohodě,jen se ptám,bych si to na auto ani do auta nedal,mě se to tak nějak do mojeho vkusu nehodí:)

taky jdu zalehnout,už mám právě čtyřiadvaceti hodinovku ,co jsem naposled spal a začíná se mi zavírat oko,konečně si můžu schrupnout trochu dýl ráno,třeba se ještě do rána stihnu sem kouknout:)

tak dobrou:papa

Ještě jsi mi neodpověděl :myslim:myslim

Odesláno

na sraz se nedostavim,ponevač už mám jinej plán a za druhý potřebuju si trochu odpočinout po celotejdenim makání,jsem jako bych skládal vagon uhlí,ještě jsem se tak nějak nerozhejbal z týho nemocničního marození,prozatim nejsem ještě pořádně zrehabilitovanej,sem rád že to aspon trochu zvládám v práci a dýl sem marodit nechtěl,protože jsem relativně krátce v pracovnim poměru a nerad bych zase hledal jinou práci,dalo mi to docela šichtu ,než sem sehnal něco normálního a slušně placenýho:)

Odesláno

nic se vlka neboj,určitě se najde nějaká skulinka někdy příště a určitě se sejdem a poznáme se blíž:)

tady se mi píše docela dobře,ale ve skutečnosti jsem moc nemluvnej a stydlivej:mad::D

[upravil dne 15.9.2012 01:26 od vendelinek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...