Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Gabriel: koukal jsem, že si v nějakém tématu scháněl LED pásky. Měl bych je :) kdyby si chtěl :P

All: Mám doma i chlazení k tomu :D

jo nějaký led pásek do kufru by se hodil,kdyby se to dalo napojit místo klasického světýlka v kufru

Odesláno

aha,a vo čem to je:myslim

nic mi to neřiká:)

postradatelní 2012,to mám stažený,ale vubec už nevim o tam šlo,to je jedno,stejně už ted nemám tolik času na koukání jako když sem marodil:)

[upravil dne 15.9.2012 00:38 od vendelinek]

Odesláno

dnes jsem viděl asi 15 min ale jsou to důchodci v akci ,hrají tam :

Sylvester Stallone, Jason Statham, Liam Hemsworth, Dolph Lundgren, Jean-Claude Van Damme, Jet Li, Terry Crews, Randy Couture, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris, Scott Adkins, Nan Yu, Amanda Ooms, Novak Djokovic, Charisma Carpenter, Nikolette Noel, George Zlatarev

http://www.csfd.cz/film/287500-expendables-postradatelni-2/zajimavosti/

EDIT: to bude ono ;)

[upravil dne 15/9/12 00:39 od Gabriel 307]

Odesláno
Já to na původní kabel ke světlu letoval :) ale šlo by to udělat i jinak :) záleží jak by sis to představoval :)

Na kolik takový pásek vyjde,kolik tam je LEDek ? Je k tomu potřeba něco ještě přidělat?Nebo jenom připojit a svítí to.

[upravil dne 15/9/12 00:44 od Gabriel 307]

Odesláno

Gabriel:

Pro klubáky nechávám za 120Kč/m. Je to vodotěsná verze.. lépe rozráží světlo :) a z druhé strany samolepící.

Dělit ho lze po 5cm což jsou 3 LED.. tedy 60 LED metr

Na pásek je nutné naletova kabel kterej někam připojíš na 12V, třeba právě na to světlo :)

Odesláno

a není tam potřeba nějaký odpor nebo něco :myslim sorry vůbec tomu nerozumím :mad:

stříhat se to může jak chci třeba těch 20cm? dal bych dva pásy do kufru aby to konečně svítilo

EDIT: nemáš foto pásku

[upravil dne 15/9/12 00:50 od Gabriel 307]

Odesláno

tak mi v pondělí upadl výfuk po cestě z práce domu,nesehnal jsem na honem žádnýho člověka co by mi to hned opravil,tak jsem se synem provizorně prostavil trubkou a sešrouboval,neni to na potrubí,střední díl je relativně ještě dobrý ale upadlo to na trubce katalizátoru. Tady posílám obrázek kde mi to upadlo

vfuk2.png

dneska mi přišel novej díl,kupoval jsem tady z fora od badisaka,teda to byla rychlost,v středu jsem objednal a dneska ,vlastně včera v pátek mi to přišlo,celý z nerezu,tak to by mohlo chvilku vydržet:super

[upravil dne 15.9.2012 00:52 od vendelinek]

Odesláno
Gabriel:

Pro klubáky nechávám za 120Kč/m. Je to vodotěsná verze.. lépe rozráží světlo :) a z druhé strany samolepící.

Dělit ho lze po 5cm což jsou 3 LED.. tedy 60 LED metr

Na pásek je nutné naletova kabel kterej někam připojíš na 12V, třeba právě na to světlo :)

Vem něco na sraz...omrknu to, a když se zalíbí, tak třeba něco vezmu, co ty na to?

A jen pro zajímavost, za kolik to je pro neklubáky?

Odesláno

Davidek: hele mám odběratele kterej to montuje do kuchyní a prodávám mu to za 250/m :D

Na sraz určo vzít mohu, ale umíš s pájkou aby sis to kdyžtak zapojil nebo jí mám vzít abych ti kdyžtak k tomu dal káblík :D

Gabriel:

Odpor to už obsahuje vždy v sobě :) Můžeš střihnout 5,10,15,20,25,30 atd.. záleží pouze na tobě :)

Barvu není problém si říct :) mám vše snad všechny :mrk

foto:

PAS.JPG

BLUE.JPG

BLUE2.JPG

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...