davidekcz Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Nazdar Vendo :papa:papa Jasný, říkal jsem si přesně o půlnoci zamávám :D ChouLu třeba si vzpomeneš a co se ti nelíbí na ségře? Citovat
davidekcz Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Jo davídku.. ty seš 93 ročník? Jejda to teda fakt nejsem :D:D To byla součást maskování :D:D To jsem o pořádnejch let starší Citovat
ChouLu Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Škoda.. to by si mi mohl říkat pane.. ale to bych se cejtil moc starej, tak zůstaneme u toho co je :D:D Citovat
vendelinek Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 tak jsem včera opět zkouknul nějakej ten film,nemáte zase někdo nějakej tip na něco slušnýho?ale aby se na to nechalo koukat:D musí to bejt scifi a galaxie a nebo super akční,to je muj žánr:D Citovat
ChouLu Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Filmy... radsi mi poradte jak se za 10 dnů naučit na maturitu? Citovat
davidekcz Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Škoda.. to by si mi mohl říkat pane.. ale to bych se cejtil moc starej, tak zůstaneme u toho co je :D:D Aby to v realu nebylo obráceně :D No zase tak starej snad nejsem Citovat
vendelinek Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 No s kontrolou jsem dopadnul snad odcela dobře,ale ještě nevim,jestli mi to uznaji.Byl jsem u jiný doktorky,ponevač muj doktorjeden ani druhej tam nebyl,a tak jsem jí to všechno řekl,jak sem chrápal s maminou a nikdo nic neslyšel ,furt se vyptavala na nejaký věci a když jsem jí řikal ,že nikady necourám,že jsem rád že žiju,že jsem po operaci,tak si mě prohlídla(konečně taky viděla pořádnýho chlapa:D) a pak už jen psala a psala dopapíru a že to tam pošle,že si stim nemám dělat hlavu,tak doufám,že to snad dobře dopadne,jestli mi ještě pošlounějaký vyrozumění,to nevim,budu jen doufat,že to dopadne dobře,když to psala doktorka:) Citovat
vendelinek Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 hele,s tema ročníkama kdo jste kterej,bych snad nerozebíral,nebo vám začnu řikat synci Citovat
davidekcz Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Vendo mám za to, že si slavil narození vnuka ne? To by jsme měli možná ještě vykat :D:D Já jsem 84 Citovat
vendelinek Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 tj, už druhýho tak to jsi starší než já,to už máš fousy pod kolenama:D [upravil dne 2.9.2012 00:31 od vendelinek] Citovat
davidekcz Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 samozřejmě ročník :D:D To jo být 84 tak to už as melu z posledního :myslim:myslim Citovat
vendelinek Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 mám za sebou po včerejšku Rally smrti1,2 Voják 1,2 Kurýr z podsvětí 1,2 Avenger 1,2 Iron man 1,2 super filmy,to jen co si pamatuju:) tak to jsi o 1/4 století maldší,ty se máš ...... ale nic nemění ,že by sme si nemohli tikat [upravil dne 2.9.2012 00:39 od vendelinek] Citovat
ChouLu Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Ale davídek se povyšuje a říká si Pan Medvěd :D Citovat
davidekcz Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Já si myslím... \"Já legenda\" jsi viděl? Citovat
davidekcz Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Filmy... radsi mi poradte jak se za 10 dnů naučit na maturitu? Tohle mi nějak ušlo...ty opakuješ maturu?? Citovat
vendelinek Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 ..... asi nee,kouknu,ale je mi to nejaký povědomý Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.