davidekcz Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 O co šlo v tomhle případě?? Z jistého důvodu mi byl přemazán profil, tak prosím kdo mi psal PMka, nebo něco chtěl dříve, ať se mi ozve Dííky Citovat
ChouLu Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Chtěl jsem se stát řadným členem.. jenže když jsem se registroval na PC.. což je tak 20 let.. takk jsem se zaregistroval přímo na forum.. a pak se něco měnilo.. a moje uživatelské jméno bylo přímo na PC obsazeno,ale při přihlažování neexistovalo.. Takže jsem to řešil s Kurtem.. bylo nutné smazat můj profil (tím všechny PMka) a znova se zaregistrovat přímo na PC a na forum se pak jen přihlásit. Musel jsem smazat z prohlížeče sušenky a teď už to docela jde.. semtam mi to hodí, že nejsem přilhášenej a nebo naopak, že se snažím znova příhlasit.. ale nic hrozného.. ale na mobu přes operu mobile se nemohu přihlásit i přes to, že jsem smazal sušenky i celou historii Citovat
davidekcz Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Tak to jo - vypadalo to tak nějak tajemně Nazdárek Vendo :papa Citovat
ChouLu Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Já jsem celý tajemný.. až tak tajemný, že mě chce nějaká 17ka udat za znásilnění :D Miluju ty konspirační teorie.. horší na tom je fakt, že jsem s ní venku fakt byl... EDIT: Zdravím vendu [upravil dne 1/9/12 01:42 od ChouLu] Citovat
davidekcz Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Až tak? Když tohle už teda není prdel... Citovat
vendelinek Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 taktéž zdravím noční ptáky:D ChouLu je sexuální maníjak bacha:D [upravil dne 1.9.2012 02:49 od vendelinek] Citovat
ChouLu Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Já to beru s humorem.. ono to jinak už ani nejde... chudinka z jihlavskýho gymplu.. a jako kdyby bejvalce vypadla z oka.. tak teď čekám kdy se tu objeví zase kriminálka.. ještě, že jezdí bílou Fobií bez nápisů... Citovat
ChouLu Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Já se asi zahrabu pod drn.. tam budu mít klid Nejhorší na tom je, že někteří lidi by dokonce zaplatili za to aby mě tam viděli... Naštěstí na to nemaj peníze.. ale bojím se dne kdy našetří na nějakýho amatéra, kterej na mě přijde s párátkem... :D Citovat
vendelinek Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 tak jsem udělal noční přepadovku,všechno v pořádku,tak pujdu zase chrápat:) přes den chrápat nemůžu,aby za mnou zase nepřišla kontrola(bože já bych spal až bych brečel),tak to musim nahnat v noci,musim se vyloženě nutit:) [upravil dne 1.9.2012 03:07 od vendelinek] Citovat
davidekcz Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Sem koukal jak si mě tam odhalil :myslim Citovat
ChouLu Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Pár triků ze světa jedniček a nůl mám ještě v kapse Jinak motor oživenej... chytl běhe 2 vteřin, chyba na diag žádná takže luxus Citovat
davidekcz Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 No tak super tak už máš čím jet na vysočinu :D Já fb prakticky nepoužívám, jen občas na nějakou hru.Krom mladý a mojí sestry jsi tam jedinej kamarád a nechtěl jsem ani jméno, aby všichni neotravovali Citovat
ChouLu Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Sestra říkáš jo? No ještě hodně plechařiny... hele něco sem po tobě chtěl ale uplně jsem na to zapomněl Citovat
vendelinek Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 nazdárek kuny,nechybí vám tady nekdo? kdo chybí at se přihlásí Davide,ty jsi čekal až to pípne na celou ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.