punkac Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 ale prosim tě, čím pak jsem tě rozřehnil? Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 ale, tak preci jen po 24 hodinach v rachote se uz smeju skoro vsemu. Nejvic tomu, jak ted jeste pojedu do Chomutova Citovat
punkac Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 hmm, tak hlavně opatrně, v UL docela chumelí mě už z těch certifikátů hrabe, obzvlášť když v jednom certifikátu je 14 výrobků a na 6 chybí materiálový certifikát, protože se na to při výrobě někdo vysral a já to teď dohledávám na francouzským webu, ach jo hrabi hrab, hrabičky, hrab :aut:aut:aut Citovat
punkac Odesláno 16. únor 2012 Odesláno 16. únor 2012 já v rachotě příjdu, kolega hned zahlásí, že se stal již druhý pracovní úraz v tomhle roce, takže prémie nula, a co je nejhorší tak roční bonusy jsou už posraný, tenhle rok se už nemá cenu snažit Kvůli nějakýmu debilovi, kterej strká prsty, kam nemá a nevypne si stroj, když už tam leze. Hlavně že radši berou k mašinám mladý namachrovaný ucha než normální chlapy, co mají pubertu dávno za sebou Citovat
Gabriel 307 Odesláno 16. únor 2012 Odesláno 16. únor 2012 tak to je dobry,u nas se taky jenom hlida aby nebyl pracovni uraz ale to asi vsude.zatim tenhle rok nic ale do konce daleko Citovat
punkac Odesláno 16. únor 2012 Odesláno 16. únor 2012 lidi nemaj soudnost, když se chtě prát s podavačem, kterej pohání 7kW motor Mě na tomhle prémiovým systému sere ta kolektivní vina. Stalo se to na směně, kde nepracuju a tak jsem nemohl (jak oni chtějí) aktivně zabránit úrazu (máme se prej hlídat všichni) ale preventivně seberou prachy všem. Dělám tu 7 rokem, nikdy jsem nic neprovedl a jak k tomu příjdu, že za nějakýho kokota mám pykat? Fakt jsem nasranej Citovat
vendelinek Odesláno 16. únor 2012 Odesláno 16. únor 2012 jj,četl jsem,prostě předpisy pro někoho nejsou,no Citovat
Gabriel 307 Odesláno 16. únor 2012 Odesláno 16. únor 2012 zatim nic moc,jde na mě nějaká krize Citovat
Gabriel 307 Odesláno 16. únor 2012 Odesláno 16. únor 2012 punkac: koukám že to máte skoro stejné jako u nás,ale když blbcovi utrhne ruku tak naštěstí jenom jeho Citovat
punkac Odesláno 16. únor 2012 Odesláno 16. únor 2012 tak za půl hodinky jdu do pelechu, doufám, že se mi bude aspoň něco hezkýho zdát, když už tenhle rok bude skrzevá prémie na <> Citovat
Gabriel 307 Odesláno 16. únor 2012 Odesláno 16. únor 2012 u nás jsou taky cíle a co pak nadělají,pak se to fotí,spisuje,posílá report do Japonska,tam to koluje po všech sesterských fabrikách... i když u nás když je úraz tak je to vždy vina jedince(pokud je to jeho vina-většinou je) a o bonus a prémie přichází jenom on [upravil dne 16/2/12 06:57 od Gabriel 307] Citovat
punkac Odesláno 16. únor 2012 Odesláno 16. únor 2012 to bych chtěl taky, u nás mu daj jako výstrahu, že když ještě něco udělá tak má problém, třebapři snižování stavů jde první z kola ven, ale o bonusy přijdeme všichni a jelikož jsem už dohlídal, jdu spát.... Dobrou..... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 16. únor 2012 Odesláno 16. únor 2012 tak už nás je tady dost,tak ja jdu do postele,dnes mě čeká další noční v práci a taky hlídaní ;) dobrou:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.