Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

ale, tak preci jen po 24 hodinach v rachote se uz smeju skoro vsemu. Nejvic tomu, jak ted jeste pojedu do Chomutova :)

Odesláno

hmm, tak hlavně opatrně, v UL docela chumelí

mě už z těch certifikátů hrabe, obzvlášť když v jednom certifikátu je 14 výrobků a na 6 chybí materiálový certifikát, protože se na to při výrobě někdo vysral a já to teď dohledávám na francouzským webu, ach jo

hrabi hrab, hrabičky, hrab :aut:aut:aut:aut

Odesláno

já v rachotě

příjdu, kolega hned zahlásí, že se stal již druhý pracovní úraz v tomhle roce, takže prémie nula, a co je nejhorší tak roční bonusy jsou už posraný, tenhle rok se už nemá cenu snažit

Kvůli nějakýmu debilovi, kterej strká prsty, kam nemá a nevypne si stroj, když už tam leze. Hlavně že radši berou k mašinám mladý namachrovaný ucha než normální chlapy, co mají pubertu dávno za sebou

Odesláno

lidi nemaj soudnost, když se chtě prát s podavačem, kterej pohání 7kW motor

Mě na tomhle prémiovým systému sere ta kolektivní vina. Stalo se to na směně, kde nepracuju a tak jsem nemohl (jak oni chtějí) aktivně zabránit úrazu (máme se prej hlídat všichni) ale preventivně seberou prachy všem. Dělám tu 7 rokem, nikdy jsem nic neprovedl a jak k tomu příjdu, že za nějakýho kokota mám pykat? :grr

Fakt jsem nasranej

Odesláno

tak za půl hodinky jdu do pelechu, doufám, že se mi bude aspoň něco hezkýho zdát, když už tenhle rok bude skrzevá prémie na <>

Odesláno

u nás jsou taky cíle a co pak nadělají,pak se to fotí,spisuje,posílá report do Japonska,tam to koluje po všech sesterských fabrikách...

i když u nás když je úraz tak je to vždy vina jedince(pokud je to jeho vina-většinou je) a o bonus a prémie přichází jenom on

[upravil dne 16/2/12 06:57 od Gabriel 307]

Odesláno

to bych chtěl taky, u nás mu daj jako výstrahu, že když ještě něco udělá tak má problém, třebapři snižování stavů jde první z kola ven, ale o bonusy přijdeme všichni

a jelikož jsem už dohlídal, jdu spát.... Dobrou.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...