Guest Ondra Posted March 11, 2002 Share Posted March 11, 2002 Cau, jak se da rozsifrovat cislo karoserie, abych zjistil cislo barvy (mam sedou metalizu???) ? Mam na kapote dirky od kaminku .... Jak je nejlip odstranit??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted March 11, 2002 Share Posted March 11, 2002 Na 205-ce mám štítek s číslem barvy na pravém podběhu, před tlumičem. To číslo na něm je děrované. Dírky od kamínků opatrně "za?ukáš" malým štětečkem a po zaschnutí rozleštíš - ale stejně to bude vidět, zvláš? na metalíze. Jinak na míchání barvy je lepší jet s celým autem, nejen s číslem barvy, aby se ten odstín zkontroloval i vizuálně podle vzorníku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest petr Posted March 13, 2002 Share Posted March 13, 2002 Myslim ze u Peugeta není barva obsažena ve výrobním čísle (vin)ale je pouze jako kod na levém vnitřním podběhu např.MA2T Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Finger Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 podle čísla to bude ale světlejší odstín než máš na autě teď...borec přede mnou sundával originál polepy od peugeotu a kde to bylo nalepený je s přehledem vidět do teď...a auto už mám 2roky... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milhaus65 Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Peugeot nemá ve VIN kod barvy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 a není to náhodou ve velkém TP ?! jinak všeobecně ty barvy blednou (metalíza méně než klasická) a je dobré udělat barvu dle vzorku auta, ikdyž šedivá na P405 je snad superbarva protože mi příde že odstín nemění, pokavadˇse člověk o ni trochu stará. mk:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts