Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak to je normalni nekde tady uz se o tom psalo nejake figl asi na to je ale tak ja uz jsem si zviknul :) alr prvotni sok to byl u te me prvni a u druhe 406 jsem uz tento problem vypustil.

Odesláno

zvednout uplne nejdou, jdou jen lehce prizvednou tak aby se daly vymenit, jinak novejsi modely by mely mit tu funkci, ze po vypnuti zapalovani a zmacknuti packy steracu do polohy pro jedno setreni ( smerem dolu ) sterace vyjedou do horni polohy a tam zustanou, pri otoceni klicku zase pak sjedou dolu

Odesláno

jejda tak to je teda blbe ze nejdou zvednout.Chtel jsem to kvuli toho ze kdyz mrzne tak je zvednu a neprimrzne to.To ti Frantici dobre nevyresili.

Odesláno
Původně zaslal: brslen

jejda tak to je teda blbe ze nejdou zvednout.Chtel jsem to kvuli toho ze kdyz mrzne tak je zvednu a neprimrzne to.To ti Frantici dobre nevyresili.

tak si je podlož třeba dřevěným špalíčkem,ať ti nepřimrznou...

Odesláno
Původně zaslal: georgegg

zkus to s tím zmáčknutím na jedno setření po vypnutí motoru, mně to tak funguje, jinak mi taky nejdou zvednout, skoro vůbec

nemá to smysl--stěrače nejdou odklopit v jakékoli poloze....

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

tak si je podlož třeba dřevěným špalíčkem,ať ti nepřimrznou...

to uz me taky napadlo,akorat se mi nechce vozit nejake drevo v kasliku :D

Odesláno
Původně zaslal: georgegg

zkus to s tím zmáčknutím na jedno setření po vypnutí motoru, mně to tak funguje, jinak mi taky nejdou zvednout, skoro vůbec

zkusit to muzu,ale taky si myslim ze to nepujde jak psal ozzy

Odesláno

Já to řeším tak,že mám uříznutý kousek pětové gumové trubky co se dává jako izolace potrubí.Nic s tím neotlačím a když to zapomenu tak s tím jezdím a nic se neděje.Jinak to mám u sebe ve dveřích.Jelikož je to pěnová guma,tak to nebouchá.Když jsem zapomenul ji vyndat a zapnul stěrače,tak se jen sesmekne a zůstane na mřížce u kapoty a nestratím ji.

Odesláno

Mne ked primrznu, tak nasadnem do auta, pustim kurenie, nastavim na horne fukare a ked zacne fukat teply vzduch (cca po 2-3 min) ich lahka pritlacim o sklo a nasledne jemne posuniem hore a dole. Ziadne spaliky ani nic podobne. Da sa to riesit aj tak, ze to streknete nemrznucou zmesou (su take spreje) a ono to pusti.

Odesláno

Dela to vsem nebo jen mi?Nemuzu je uplne odklopit od skla,nevite cim to je?Ze bych musel znat nejakou fintu-treba zvednout kapotu......:myslim

jestli jde o přimrznutí stěračů tak doporučuji rozmrazovač skel ve spreji jenom je postrikas a je to ja sem si postrikal cele okno vzal jsem sterku na okna a okno bylo jako v lete :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...