brslen Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Dela to vsem nebo jen mi?Nemuzu je uplne odklopit od skla,nevite cim to je?Ze bych musel znat nejakou fintu-treba zvednout kapotu...... Citovat
paul jane Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Tak to je normalni nekde tady uz se o tom psalo nejake figl asi na to je ale tak ja uz jsem si zviknul alr prvotni sok to byl u te me prvni a u druhe 406 jsem uz tento problem vypustil. Citovat
Ferry Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 zvednout uplne nejdou, jdou jen lehce prizvednou tak aby se daly vymenit, jinak novejsi modely by mely mit tu funkci, ze po vypnuti zapalovani a zmacknuti packy steracu do polohy pro jedno setreni ( smerem dolu ) sterace vyjedou do horni polohy a tam zustanou, pri otoceni klicku zase pak sjedou dolu Citovat
brslen Odesláno 5. únor 2009 Autor Odesláno 5. únor 2009 jejda tak to je teda blbe ze nejdou zvednout.Chtel jsem to kvuli toho ze kdyz mrzne tak je zvednu a neprimrzne to.To ti Frantici dobre nevyresili. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Původně zaslal: brslen jejda tak to je teda blbe ze nejdou zvednout.Chtel jsem to kvuli toho ze kdyz mrzne tak je zvednu a neprimrzne to.To ti Frantici dobre nevyresili. tak si je podlož třeba dřevěným špalíčkem,ať ti nepřimrznou... Citovat
georgegg Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 zkus to s tím zmáčknutím na jedno setření po vypnutí motoru, mně to tak funguje, jinak mi taky nejdou zvednout, skoro vůbec Citovat
ozzy56 Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Původně zaslal: georgegg zkus to s tím zmáčknutím na jedno setření po vypnutí motoru, mně to tak funguje, jinak mi taky nejdou zvednout, skoro vůbec nemá to smysl--stěrače nejdou odklopit v jakékoli poloze.... Citovat
brslen Odesláno 5. únor 2009 Autor Odesláno 5. únor 2009 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: brslen jejda tak to je teda blbe ze nejdou zvednout.Chtel jsem to kvuli toho ze kdyz mrzne tak je zvednu a neprimrzne to.To ti Frantici dobre nevyresili. tak si je podlož třeba dřevěným špalíčkem,ať ti nepřimrznou... to uz me taky napadlo,akorat se mi nechce vozit nejake drevo v kasliku Citovat
brslen Odesláno 5. únor 2009 Autor Odesláno 5. únor 2009 Původně zaslal: georgegg zkus to s tím zmáčknutím na jedno setření po vypnutí motoru, mně to tak funguje, jinak mi taky nejdou zvednout, skoro vůbec zkusit to muzu,ale taky si myslim ze to nepujde jak psal ozzy Citovat
ozzy56 Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 hlavně ty stěrače nerozmrazuj fénem--kolegovi tak prasklo čelní sklo --no prostě osel...:D Citovat
buki Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Já to řeším tak,že mám uříznutý kousek pětové gumové trubky co se dává jako izolace potrubí.Nic s tím neotlačím a když to zapomenu tak s tím jezdím a nic se neděje.Jinak to mám u sebe ve dveřích.Jelikož je to pěnová guma,tak to nebouchá.Když jsem zapomenul ji vyndat a zapnul stěrače,tak se jen sesmekne a zůstane na mřížce u kapoty a nestratím ji. Citovat
Yantschi Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Mne ked primrznu, tak nasadnem do auta, pustim kurenie, nastavim na horne fukare a ked zacne fukat teply vzduch (cca po 2-3 min) ich lahka pritlacim o sklo a nasledne jemne posuniem hore a dole. Ziadne spaliky ani nic podobne. Da sa to riesit aj tak, ze to streknete nemrznucou zmesou (su take spreje) a ono to pusti. Citovat
genzer Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 ja to primrzani chtel vyresit pomoci techto samosklapecich nozicek(pri setreni se samy sklopi),no mam je uz 2 roky v supliku:D Citovat
BV406 Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 ja jsem z toho, ze to nejde odklopit, byl napoprve taky pinkfloyd.... genzer: jak presne funguji ty bazmeky ? Citovat
genzer Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 genzer: jak presne funguji ty bazmeky ? uz je mam doma tak dlouho.ze nemam sajnu:D Citovat
crang.look Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Původně zaslal: brslen Dela to vsem nebo jen mi?Nemuzu je uplne odklopit od skla,nevite cim to je?Ze bych musel znat nejakou fintu-treba zvednout kapotu...... jestli jde o přimrznutí stěračů tak doporučuji rozmrazovač skel ve spreji jenom je postrikas a je to ja sem si postrikal cele okno vzal jsem sterku na okna a okno bylo jako v lete Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.