Guest michaelo Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 zdravim,,, mam taky problem s vodou. Pocas jazdy mi vyhadzuje vodu z pretlakoveko ventilu. Ked mam auto odstavene (bolo to vydno hlavne teraz v zime) , bola pod nim vzdy rano mlaka, cize to vypada, ako by mi valila voda niekde cez niektoru hadicu nejak po kvapkach. Pokial som mal pretlakovy ventil otvoreny, nechal bezat motor, nic podozrive sa nedialo, pri pridani plynu vcucne vodu trosku dnu, pri volnobehu sa hladina vyrovna. Po jazde, ked rano kontrolujem ubytok vody, vzdy je v systeme podtlak, cize cez hadice by voda ist nemala, nakolko sa tento podtlak udrzi az niekolko hodin. Rozmyslam, ci to bude tesnenim pod hlavou, no som z toho jelen, pretoze ked mam ten ventil otvoreny, tak vodu nevyhodi,, a ked pojazdim,, tak je okolo ventilu mokro a voda sa trosku trati. Takisto mi cidlo teploty ukazuje strasne malo stupnov,, cca 60 , ale to je vedlajsie, mozno je v haji,,, skor ma privadza do rozpakov to tratenie vody, uz si neviem rady. Uz som aj odvzdusnoval system, no nepomohlo. Par hadic uz mam zohnanych, no poniektore musim objednavat priamo od peugeotu, bo nik nema nahrazky,,, ani poliaci . Tak ak ma niekto s tymto skusenost, vopred dik za rady Citovat
HonzaGRDT Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Zkusil bych po příjezdu zkontrolovat spoje hadic a stav hadic kolem upínacích kroužků. Radši při zavřeném okruhu aby v něm byl trochu tlak a spíš se to projevilo. Možná to nepomůže, ale lepší se dvakrát podívat, než se dáš případně do rozebírání hlavy.. Citovat
Guest michaelo Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 mno jo,,, ja len dufam,, a aj si myslim, ze to bude len tymi hadicami, su uz dost sprahnute, hlavne jedna, co ide od termostatu kdesi poza olejovy filter, no nie je okolo nej ani kvapka,,, ale keby valila ta voda cez hadicu, preco mi teda vyhadzuje pri tlaku tu vodu cez expanzny ventil ??? Minule som siel zo Ziliny do Brna a naspat, ziadne problemy, neprehrieva, motor ide OK, kuri stale rovnako,, no az na tu vodu, ked mam plny system, vyhadzuje, ked nedolievam, vsetko je v pohode,,, nechapem to uz. Raz sa mi sice stalo, ze na krizovatke vyskocila teplota, rozsvietilo kontrolky, potom zrazu zacalo kurit jak pominute (cize otvorilo termostat) ..... ale stalo sa to len raz,,, sakris,, neviem,, zeby bol v haji len termostat a koli nemu mi vyhadzuje vodu ????? ,, ale kuri v pohode,, tak neviem,,,,,,,, Cez leto sa aj tak chystam vykuchat cely voz, osetrit kasnu, pretesnit motor, vymenit rozvody ( boh vie, kolko uz maju za sebou ) a pri tom by som uz aj vymenil asi to tesnenie.... Teraz este asi skusim ten termostat,, no neviem, ci to pomoze..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.