capumpor Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Zdravíčko. Mohl by mi někdo prosím napsat, kde všude se odvzdušňuje chladící okruh u 405 1.9 TD. Chová se to moc divně. Nechce se ohřívat voda a pak najednou během pár sekund voda vyletí k 90 stupňům. Zastavim a asi po 10 vteřínách ukazuje teploměr asi 65 stupňů. Zajímavé je, že netopí topení. Pak při jízdě asi 5 minut kolísá teplota mezi 65 a 80°C. Tak zhruba po 15 až 20 minutách jízdy se teplota ustálí na 75 stupních a topení začne topit. Nejde mi ani tak o to topení, to jsem psal jen jako příznak, ale bojím se aby nešlo třeba o těsnění, v horším případě prasklina v hlavě. Je pravda, že to také trochu tlakuje, ale voda neubývá ani v ní neni znát olej. Za studena to nehoním. Dík Citovat
budvar Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 No když mě to mechoš odvzdušňoval a já na to čučel, dělal to tuším tímhle, povolil ho, tůroval to/promačkával hadice, dolíval vodu pak až to bylo ok, utáhl ventil... Citovat
budvar Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Když já sem měl prasklý těšnění pod hlavou, tak než se na to přišlo, neustále mě praskaly hadice vody - malý dírky... x krát, všude možně... Teplota nějak nehaprovala extrémně, ale oproti normálních 70-80 ráda vylítávala výš (ale taky sem na to nečučel nějak často páč sem nevěděl, tolik ještě), když se tomu šláplo... Pak až to bylo uplně včudu, zmizela skoro všechna voda dycky během chvilky, motor nad 90, čoud a ko... V podstatě jakejkoli kopec Rovinky ok... Ale nad 80km/h zdechl - takže nastartovat a jedem... Nejlíp to valilo na 5tku... Kdyby to nedej bože bylo to těsnění a měl´s podobnej příběh, ať máš inspiraci Hlavně vozit vodu 130km od Brna, ale velká zkušenost pro mě Asi s 10 zastávkama na regeneraci sem to dojel Citovat
pastorek Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: capumpor ... Zastavim a asi po 10 vteřínách ukazuje teploměr asi 65 stupňů. Zajímavé je, že netopí topení. Pak při jízdě asi 5 minut kolísá teplota mezi 65 a 80°C. Tak zhruba po 15 až 20 minutách jízdy se teplota ustálí na 75 stupních a topení začne topit. ... To skôr vyzerá na termostat. Keby to bolo tesnenie alebo hlava tak vytláča vodu a teplota neklesne prudko dole. Citovat
capumpor Odesláno 4. únor 2009 Autor Odesláno 4. únor 2009 Obávám se, že se moje obavy naplní. Vyměnil jsem termostat a teď když vyšroubuju šroubek (v čer. kroužku) tak přerušovaně vystřikuje voda. Před výměnou termostatu se z ní kouřilo. Po minutě to kouřit přestalo. Odhadoval bych to na to, že mi někde v hlavě jdou do vody výfukové plyny. Ale na druhou stranu se zase neztrácí voda. Musím tedy říct, že se mi nedávno nějakým záhadným způsobem uvolnila jedna hadice z chladiče a vytékala voda, ale to jsem hned zastavil, takže to se ta hlava zníčit snad nemohla. Hadici jsem vrátil a po vychladnutí jsem dolil vodu a od té doby to špatně topilo a teď asi po týdnu to začalo tlakovat. Tak jsem myslel jestli není někde bublina. O víkendu budu muset hlavu shodit a dát jí natlakovat a srovnat. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Mam sice 306 ale mne to mechous, a pak i ja sam odvzdusnoval na 3 sroboch. 1. bol na hadici s chladica, 2. bol tam jak zakreslil budvar a 3. bol na hadicach ktore vstupovali do kastle do vymennika kurenia... Dolieval, najskor zacalo vytekat s 1. bodu, zatahl to, potom s 2. bodu, zatahl to a potom az pri vymenniku a zatiahol to. Uz som to robil aj ja, a je to pohodicka... Neviem ci sa da 1 srobom odvzdusnit komplet chladiaci okruh... Citovat
oddie Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 TD má špunt nahoře na chladiči, a pak šroub na hadici, jak je na fotce. A odvzdušňuje se pěkně blbě, většinou na několikrát. Co dělá často problém je tenká hadička do expanzního prostoru chladiče, docela často se ucpe, zvlášť když nějakej trouba do chladící soustavy motoru naleje nějaký utěsňovací sajrajt. Když se to ucpe, dobře se neodvzdušní nikdy, a hlava pak praskne jedna dvě. Citovat
BV406 Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 lama dotaz: kdyz mi menili rozvody i s vodni pumpou, asi mesic tomu, tak je jasne, ze se musela taky dolit voda, ktera jim pri tom utekla - a ted dotaz: musi se pri doliti vody do okruhu v mnozstvi cca 3-4 litry taky provest odvzdusneni ? ptam se proto, ze jsem si vsiml vcera, ze kolem vicka nadrze na chl.kapalinu mam fleky od vody, jakoby se dostavala nejak vickem ven, a ma nadobka na chladici kapalinu v mem motoru nekde nejakou pretlakovou hadicku ? nikde jsem ji nenasel... Citovat
oddie Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Pokud měnili vodní pumpu, tak je třeba odvzdušnit. Citovat
BV406 Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Původně zaslal: oddie Pokud měnili vodní pumpu, tak je třeba odvzdušnit. dik Citovat
capumpor Odesláno 15. únor 2009 Autor Odesláno 15. únor 2009 Abych pravdu řekl, tak se mi do sundavání hlavy vůbec nechce. Zase mám takový pocit, že palice je v pořádku. Řekl bych, že ten motor celý život jezdil v chladiči jen s obyčejnou vodou, protože jsem ho přendaval z anglického auta. Když nebyly mrazy tak jsem tam měl taky jen vodu, ale jak byly koncem prosince ty velký kruty tak jsem koupil fridex a ten rozpustil všechy ty usazeniny a začlo mi to dost prosakovat okolo plastové rozdvojky jak je na bloku u vodní pumpy. Byla prasklá tak jsem jí vyměnil. Včera mi poradil jeden člověk, že při odvzdušňování točí motor asi na 2 tisíce, promačkává přitom hadice a dolévá. Tak jsem to zkusil a teď něž otevře termostat tak dost kolísá hladina v chladiči. Když pozoruju hladinu tak za chvíli začne přetékat, když povolím šroubek co je na fotce tak se voda někam ztratí. Utáhnu ho a voda mi zase jde na proti. Ale je klidná, žádné bubliny nebo čeření. Měl jsem to chvíli nastartované a jak se vypnut motor tak přetlak vyhnal trochu vody dirkou u zátky. Ale jen jednou, už to nedělá. Tohle se děje jen za studena. Když se ohřeje, otevře se termostat, tak se tlaky ztratí, hladina se ustálí a včechno je OK. Do té doby se to ale chová opravdu divně. Už jsem z toho vážně na palici, protože už je to druhý motor. To mám na to takovou smůlu? Kdybych je honil zastudena nebo přetáčel tak se nedivím, že hlava praskne nebo vyletí těsnění, ale vždycky jsem před jízdou chvíly ohříval a v životě jsem ho nevytočil na víc jak 2500. [upravil dne 15.2.2009 capumpor] Citovat
pastorek Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Původně zaslal: capumpor ...Tak jsem to zkusil a teď něž otevře termostat tak dost kolísá hladina v chladiči. Když pozoruju hladinu tak za chvíli začne přetékat.... ...když povolím šroubek co je na fotce tak se voda někam ztratí... To kolísanie hladiny vyzerá na vzduch v sústave. Po povolení odvzdušňováku ti klesne voda v chladiči lebo si vypustil vzduch. Mne to pripadá že to máš stále zavzdušnené. Ja pri odvzdušňovaní dávam auto trochu šikmo aby nalievacie hrdlo bolo v najvyššej polohe. Najprv nalievam vodu s otvoreným odvzdušňovákom na chladiči i termostate. Keď začne tiecť voda zavriem odvzdušňováky a naštarujem. za chodu motora striedavo odvzdušňujem a dolievam. Citovat
capumpor Odesláno 3. březen 2009 Autor Odesláno 3. březen 2009 Opravdu nevím. To auto se každý den chová jinak. Někdy hladina vody lítá, někdy ne. Někdy to topí, někdy ne. Už se mi stalo, že to jednou jelo na volnoběh jen na 3 válce a po přidání na všechny tak jestli je taky špatný vstřik nebo co. A druhý den zase normálka na 4. Z chladiče a šroubku na hadici se kouří jako když profukujou výfukové plyny, ale to bude asi jen nějaká pára protože logicky by po přidání plynu měl vyfukovat rychleji, ale řekl bych, že to naopak slábne. Myslel jsem, že je to příznak praskliny, ale asi ne. Nedokážu si vysvětlit co se přesně stalo, ale asi to bude všechno někde v té hlavě nebo v těsnění. Asi prasklina která se roztáhne po ohřátí nebo co. Až se naskytne čas tak to budu muset vyndat ať mám jistotu. Všechno to ale začalo když mi vypadla hadice z chladiče a jel jsem asi dvě minuty bez vody na nejbližší sjezd. Auto je zatím odstavené a jezdím s jiným ale bude se s tím muset něco udělat, ať neplatím za ručení když to nejezdí. Citovat
pastorek Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Asi ti nezostane nič iné iba dať natlakovať hlavu či tá jazda na sucho nemá následky. Citovat
Demo Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 co z toho nechat vytec vsechnu vodu a zacit od zacatku? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.