Tomova206 Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Zdravím, teď poslední dobou když řadím z jedničky na dvojku tak tam jakoby nejde plynule ale s takovým trochu divným bouchnutím, ale zařadit jako jde. Jen se mi nelíbí ten zvuk. Co by to mohlo být? Děkuju. Citovat
Escaper Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Jakej je to zvuk, z 1 na 2 mi to jde taky hur ale zvuk mi to zadny nevydava. Napis motor auta a odkud asi tak ten zvuk vychazi Citovat
Tomova206 Odesláno 1. únor 2009 Autor Odesláno 1. únor 2009 Původně zaslal: Escaper Jakej je to zvuk, z 1 na 2 mi to jde taky hur ale zvuk mi to zadny nevydava. Napis motor auta a odkud asi tak ten zvuk vychazi Je to 1.4, rok 99. Citovat
imaster Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Původně zaslal: Tomova206 Zdravím, teď poslední dobou když řadím z jedničky na dvojku tak tam jakoby nejde plynule ale s takovým trochu divným bouchnutím, ale zařadit jako jde. Jen se mi nelíbí ten zvuk. Co by to mohlo být? Děkuju. Můžu Tě ujistit, jsem na tom stejně. Neřeším, jelikož peugeoty 206 jsou pověstné horším řazením. Citovat
praktik Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 no ja mam 206 1.6 16V a radenie je na nej super neviem cim to je snad nahoda ale mal som moznost radit v inych 206kach tak v niektorich to je fakt horor:D:mrk:mrk Citovat
Gitarista001 Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 No nikdy sa neradi tak zle aby sa nemohlo radit este horsie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.